Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (februari 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I februari 2023 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll gällande annonser för delstatsval och lokala val i USA.

Annonser relaterade till kandidater och propositioner på valsedlar för lokalval i Idaho blir otillåtna.

Annonser relaterade till kandidater och propositioner på valsedlar för federala och delstatliga val i Idaho förblir tillåtna. Annonsörer som vill visa valannonser för USA i Idaho måste verifieras av Google. Läs om hur du ansöker om verifiering.

Mer information finns i den här artikeln.

(Upplagt i december 2022)