Annoncering for finansielle tjenester i Brasilien, Indien og Portugal (oktober 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Vi udskyder ikrafttrædelsesdatoen for håndhævelsen af de nye krav mht. verificering for finansielle tjenester

Som tidligere meddelt opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester med det formål at indføre nye verificeringskrav for annoncører, hvis annoncer er målrettet mod Brasilien, Indien og Portugal. I den pågældende meddelelse oplyste vi, at annoncører, som ikke har fuldført verificeringsprocessen senest den 17. oktober 2022, ikke længere har tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i disse lande. I dag kan vi imidlertid oplyse, at ikrafttrædelsesdatoen for håndhævelsen af de nye krav udskydes til den 24. januar 2023. Vi begynder med andre ord at håndhæve den opdaterede politik den 24. januar 2023, og den bliver håndhævet fuldt ud inden for cirka fire uger.

Fra og med den 24. januar 2023 har annoncører, som ikke har fuldført den nye verificeringsproces, altså ikke længere tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i disse lande.

Når Google begynder at håndhæve politikken den 24. januar 2023, skal man som annoncør gøre følgende for at kunne annoncere for finansielle tjenester i Brasilien, Indien eller Portugal: (1) Opnå tredjepartsverificering via vores eksterne overholdelsespartner, G2, og derefter (2) ansøge om verificering for finansielle tjenester hos Google. Som et led i G2's tredjepartsverificeringsproces stiller G2 bl.a. krav om, at man som annoncør skal oplyse sit registreringsnummer, hvilken type finansielle tjenester man leverer, og om man har licens til at levere disse tjenester. Som annoncør skal man kunne dokumentere, at man har fået direkte tilladelse til de pågældende aktiviteter med relation til finansielle tjenester af den relevante myndighed med ansvar for finansielle tjenester, eller at man er fritaget fra dette krav. Når man som annoncør har opnået tredjepartsverificering fra G2, skal man sende en ansøgning til Google om verificering for finansielle tjenester ved at bruge den tredjepartsbekræftelseskode, man har modtaget fra G2. Behandlingen af ansøgninger om verificering for finansielle tjenester hos G2 startede den 16. august 2022.

Følg nedenstående links for at få flere oplysninger om de nye krav mht. verificering for finansielle tjenester og påbegynde verificeringsprocessen.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer for finansielle produkter eller tjenester er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fuldføre verificeringsprocessen eller fjerne de pågældende annoncer, inden håndhævelsen af den opdaterede politik begynder.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto. Du kan få flere oplysninger om suspenderede konti her.

(Opslået den 3. oktober 2022)