Opdatering af politikken vedrørende destinationsrelaterede krav (august 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2022 opdateres politikken vedrørende destinationsrelaterede krav, så den omfatter en ny politik, hvori der stilles krav om, at annonceoplevelser på destinationer skal leve op til Coalition for Better Ads' Better Ads Standards. Ejeren og/eller administratoren af destinationer, som indeholder annonceoplevelser, der ikke lever op til Better Ads Standards, bliver informeret via rapporten Annonceoplevelse, og annoncer, der fører brugerne videre til sådanne destinationer, bliver afvist.

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik i oktober 2022.

(Opslået i august 2022)