Annoncering for finansielle tjenester i Australien, Singapore og Taiwan (juni 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Nu kommer de nye verificeringskrav for annoncører af finansielle tjenester

Den 30. august 2022 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at introducere nye verificeringskrav for annoncører, der målretter mod Australien, Singapore og Taiwan. Annoncører, som ikke har fuldført den nye verificeringsproces senest den 30. august 2022, har ikke længere tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i henholdsvis Australien, Singapore og Taiwan. Google har tidligere introduceret verificering af finansielle tjenester for annoncer om finansielle tjenester i Storbritannien.

For at kunne annoncere for finansielle tjenester skal annoncører (1) indhente tredjepartsverificering via vores eksterne overholdelsespartner, G2, og derefter (2) ansøge om verificering for finansielle tjenester hos Google.  Som del af G2’s processen for tredjepartsverificering beder G2 annoncørerne bl.a. om at oplyse, hvilken type finansielle tjenester de leverer, om de er licenseret til at levere disse tjenester og deres registreringsnummer. Annoncørerne skal demonstrere, at det relevante nationale kontrolorgan for finansielle tjenester direkte godkender, at de udfører aktiviteter relateret til finansielle tjenester, eller at de er fritaget fra dette krav. Når annoncørerne har fået en tredjepartsverificering af G2, skal de ansøge Google om verificering for finansielle tjenester ved hjælp af den verificeringskode til tredjeparter, som de modtager fra G2. Vores overholdelsespartner, G2, begynder at behandle ansøgninger den 27. juni 2022.

Du kan få flere oplysninger om de nye bekræftelseskrav for finansielle tjenester og påbegynde bekræftelsen ved at følge linkene nedenfor.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken. Hvis det er tilfældet, skal du enten påbegynde og gennemføre verificering eller fjerne disse annoncer, før håndhævelsen af politikken begynder.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Der sendes en advarsel, senest syv dage inden din konto suspenderes. Få flere oplysninger om suspenderede konti her.

(Opslået den 27. juni 2022)