Verificering af virksomhedsdrift

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Hvad er verificering af virksomhedsdrift?

For at sikre os, at brugerne får en sikker og troværdig annonceoplevelse, skal nogle annoncører muligvis fuldføre annoncørverificeringsprogrammet. Som en del af dette program kan vi bede dig om at verificere oplysninger vedrørende din virksomhedsdrift. Dette kan omfatte detaljer om din virksomhed, f.eks. følgende:

• Forretningsmodel (f.eks. – autoriseret forhandler, affiliate, direkte udbyder af varer/tjenester)
  • Oplysninger om virksomhedsregistrering
  • Produkt-/tjenestetilbud
  • Forretningspraksisser
  • Relationer til brands, der annonceres for, eller tredjeparter, hvis det er relevant

Google bruger derefter de oplysninger, du angiver, til at verificere din virksomhedsdrift og vise en erklæring med dit navn eller navnet på den virksomhed, du repræsenterer, og din lokation i alle de annoncer, du kører. Få flere oplysninger om gennemsigtighed i forbindelse med annoncer.

Hvem skal fuldføre verificering af virksomhedsdrift?

Alle annoncører, der er blevet udvalgt til at fuldføre verificering af virksomhedsdrift, skal fuldføre den. Annoncørerne får besked via mail og en notifikation på kontoen, når de er blevet udvalgt til annoncørverificeringsprogrammet.

Du kan som annoncør bl.a. blive udvalgt til at gennemføre verificering af virksomhedsdrift i følgende tilfælde:

• Du annoncerer for brandrelaterede forespørgsler eller brugerforespørgsler i virksomhedskategorier eller brancher, hvor der ofte forekommer misbrug, bedrag og svindel (f.eks. rejsebranchen, kundesupport eller teknisk support og finansielle tjenester)
  • Din annonceringsadfærd er blevet identificeret som uklar, eller dit annonceindhold vurderes som potentielt vildledende
  • Din konto blev suspenderet på grund af en overtrædelse af vores Google Ads-politikker. Du kan blive bedt om at fuldføre denne verificering som en del af appelprocessen i forbindelse med kontosuspenderingen for at få løst problemet. I dette tilfælde forbliver din konto suspenderet, indtil verificeringsprogrammet er fuldført.

Den person, som er ansvarlig for virksomhedens verificering, skal være kontoadministrator og have et godt kendskab til virksomhedsdriften og annonceringspraksissen for Google Ads-kontoen.

I nogle tilfælde kan annoncørers konti blive sat på pause med det samme, når annoncørverificeringsprogrammet igangsættes. Det betyder, at annoncørernes annoncer først kan vises, når programmet er gennemført. Få flere oplysninger om årsagerne til, at din konto bliver sat på pause med det samme i forbindelse med annoncørverificering, her.

Du skal opfylde alle krav i annoncørverificeringsprogrammet for at få genoptaget annoncevisning på din konto. Annoncører bør ikke oprette nye konti under eller efter, de ikke består verificeringsprocessen, da efterfølgende konti også kan blive sat på pause.

Hvordan kan jeg fuldføre verificering af virksomhedsdrift?

Annoncørerne kan igangsætte verificeringen, overvåge statussen herpå og se årsager til, at den mislykkes (hvis dette er relevant) på deres Google Ads-konto. Se detaljeret vejledning nedenfor.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Detaljeret vejledning

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto og derefter Annoncørverificering. Du har også adgang til denne side via prompts og notifikationer på din konto.

Denne illustration viser, hvor der kan foretages verificering af virksomhedsdrift i Google Ads.

1. Kontrollér, om ét af følgende trin vises på siden under "Din status". Hvis ét af trinnene vises, skal du fuldføre verificering af virksomhedsdrift.
    • Verificer din virksomhedsdrift
    • Verificer din klients virksomhedsdrift

Hvis ingen af trinnene vises på siden, skal du sandsynligvis ikke fuldføre verificering af virksomhedsdrift.

1. Klik på Kom godt i gang ud for trinnet, og udfyld ansøgningsformularen.

Husk følgende, når du udfylder ansøgningsformularen:

• Angiv tilstrækkelig dokumentation til at validere din identitet. Hvis du repræsenterer en organisation, skal du f.eks. uploade dokumentation for virksomhedsregistrering. Du skal muligvis også uploade en autorisation/licens, hvis du er i en branche, hvor der stilles krav om særlig autorisation, f.eks. inden for sundhedssektoren, biludlejning eller den finansielle sektor.
  • Sørg for at angive samme navn og/eller land i alle svar og al dokumentation.
  • Sørg for at angive tilstrækkeligt med oplysninger om, hvem der leverer produktet eller tjenesten til slutkunden. Hvis du er forhandler og/eller affiliate markedsføring-medarbejder, skal du angive oplysninger (f.eks. navn, kontaktoplysninger og dokumentation, der viser relationen) på den virksomhed, der leverer produkter eller tjenesten til slutkunden
  • Inkluder oplysninger om relationen i hele din virksomheds værdikæde. Dette kan f.eks. være marketingbureauer, der har adgang til din Google Ads-konto, udbydere af sluttjenesten, domænehosten eller ejeren. Indsend herefter relevant dokumentation med henblik på at kunne validere hver enkelt relation (f.eks. en officiel aftale eller kontrakt eller et dokument, der forklarer detaljerne bag forretningsrelationen, på din virksomheds brevpapir).
  • Sørg for, at svarene på verificeringsformularen stemmer overens med hinanden og de oplysninger, du har angivet på din Google Ads-konto. Du kan f.eks. angive et gyldigt website, der er knyttet til din Google Ads-konto.
  • Sørg for, at der ikke er nogen tekniske problemer med den indsendte dokumentation. Google accepterer ikke zippede dokumenter, links til mapper eller screenshots af websider. Dokumenterne skal desuden være lette at læse og uden genskær eller sløret tekst.

Hvad sker der, hvis jeg ikke fuldfører verificering af virksomhedsdrift inden for den angivne deadline?

Din Google Ads-konto sættes på pause, hvis du ikke fuldfører verificering af virksomhedsdrift og alle øvrige påkrævede verificeringer i henhold til annoncørverificeringsprogrammet (hvis dette er relevant) inden for den angivne deadline. I nogle tilfælde kan Google Ads-konti blive sat på pause med det samme, når programmet til verificering af virksomhedsdrift igangsættes. Det betyder, at dine annoncer ikke vil kunne vises, før du kan gennemføre programmet med et tilfredsstillende resultat.

Jeg er blevet underrettet om, at verificering af virksomhedsdrift er mislykket for min virksomhed eller organisation. Hvad betyder det?

Hvis ikke vi kan verificere din virksomhedsdrift efter at have gennemgået den indsendte dokumentation, sender vi dig en mailnotifikation med årsagerne til, at den mislykkedes. Årsagerne angives desuden i prompt på kontoen. Nedenfor kan du få en nærmere forklaring af de enkelte årsager til, at verificeringen mislykkes.

Oplysningerne er indbyrdes uoverensstemmende eller stemmer ikke overens med oplysningerne på din Google Ads-konto

De oplysninger, du har angivet på den indsendte verificeringsformular, stemmer ikke overens med oplysningerne på de indsendte dokumenter. Nedenfor finder du nogle typiske kilder til uoverensstemmelse:
  • Det indsendte organisationsnavn stemmer ikke helt overens med organisationsnavnet i det indsendte registreringsdokument.
  • Det indsendte navn svarer ikke nøjagtigt til navnet på det indsendte billed-id udstedt af en offentlig myndighed.

Svarene på verificeringsformularen skal desuden stemme overens med de eksisterende oplysninger på din Google Ads-konto.

Nedenfor finder du nogle typiske kilder til uoverensstemmelse:

• Oplysninger, der nævnes på verificeringsformularen, f.eks. navn i erklæringen, virksomhedsadresse osv., stemmer ikke overens med navnet på din Google Ads-konto.
  • Det angivne website er enten ugyldigt eller ikke knyttet til din Google Ads-konto, hvilket vil sige, at det ikke er knyttet til nogen annoncer på din konto.

Der er ikke nok oplysninger om forretningsrelationer på din konto

Da du indsendte verificeringsformularen, angav du enten, at din virksomhed har relationer med andre virksomheder, eller der var en relation, som blev identificeret som del af gennemgangen, men du gav ikke tilstrækkelige oplysninger med hensyn til validering af denne relation.
Når du udfylder verificeringsformularen, skal du inkludere oplysninger om alle relationer i værdikæden. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til følgende:
  • Marketingbureauer, der har adgang til Google Ads-konto.
  • Udbyderen af sluttjenesten, hvis denne ikke er den samme.
  • Domæneejeren, hvis denne ikke er den samme.
  • Eventuelle andre involverede parter med relation til Google Ads-kontoen (f.eks. personer, der logger ind som bruger af Google Ads-kontoen).

Du skal også indsende oplysninger, der kan validere den enkelte relation. Indsend relevant dokumentation såsom, men ikke begrænset til, nedenstående:

• Dokumentationsmateriale, der dokumenterer relationen til andre brands eller involverede parter, f.eks. i form af en officiel aftale eller kontrakt.
  • Et dokument med dokumentation for forretningsrelationen eller oplysninger om brandejeren på virksomhedens brevpapir.
  • Andet gyldigt dokumentationsmateriale, f.eks. i form af en faktura eller mail fra den anden virksomhed, så vi kan bekræfte dine påstande.

Hvis ovennævnte dokumenter ikke er tilgængelige, skal du angive et unikt id og et website, hvor relationen kan verificeres.

Bemærk! Du er velkommen til at skjule eller redigere eventuelle ejendomsretslige eller personlige oplysninger.

Der er ikke nok oplysninger om leverandøren af varer eller tjenester

De oplysninger, som du har angivet på verificeringsformularen, var ikke tilstrækkelige til at forklare, hvem der leverer produkterne eller tjenesterne til brugerne.
Eksempel: Hvis du er forhandler og/eller affiliate markedsføring-medarbejder, skal du angive oplysninger om den virksomhed, der leverer varer og tjenester til slutkunden. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til, følgende:
  • Navn
  • Kontaktoplysninger
  • Dokumentationsmateriale, der dokumenterer relationen til andre brands eller involverede parter, f.eks. i form af en officiel aftale eller kontrakt.
Bemærk! Du er velkommen til at skjule eller redigere eventuelle ejendomsretslige eller personlige oplysninger.

Der er ikke nok dokumentationsmateriale vedrørende din identitet og licensering

Da du indsendte verificeringsformularen, blev du bedt om at identificere dig selv som én af følgende: Organisation, enkeltperson eller ikke-registreret virksomhed.

Vi beder dig indsende yderligere dokumentationsmateriale (alt efter virksomhedstype) for at validere din identitet.

Hvis du er en organisation, skal du sørge for at indsende dokumentationsmateriale såsom:

• Virksomhedsregistreringsbevis og officielle registreringsbeviser.
  • Autorisation(-er)/licens(-er), der kræves for at drive virksomheden, hvis du er i en branche, hvor der stilles krav om særlig autorisation, f.eks. inden for sundhedssektoren, biludlejning eller den finansielle sektor.

Hvis du er en enkeltperson eller en ikke-registreret virksomhed, skal du indsende de oplysninger, som fremgår af verificeringsformularen.

Bemærk! Du er velkommen til at skjule eller redigere eventuelle ejendomsretslige eller personlige oplysninger.

Der er problemer med de indsendte dokumenter

Sørg for, at den indsendte dokumentation opfylder følgende kriterier:

• Dokumenterne skal være i et godkendt format – PDF, JPG, JPEG eller PNG.
  • De krævede dokumenter er acceptable og gyldige.
  • Dokumenterne er underskrevne og angivet med en dato.
  • Dokumenterne uploades i farve, hvis originalen er i farve.
  • Alle dokumentets sider uploades.

Følgende er ikke tilladt i forbindelse med verificeringsprocessen:

• Zippede dokumenter eller links til mapper.
  • Ulæselige dokumenter eller dokumenter med sløret tekst. Dokumenterne skal være lette at læse og uden genskær eller sløret tekst.
  • Screenshots af websider.
Bemærk! Du er velkommen til at skjule eller redigere eventuelle ejendomsretslige eller personlige oplysninger.

Din identitet kunne ikke verificeres

Vi kunne ikke verificere din identitet af en eller flere af følgende årsager:
  • Det indsendte organisationsnavn stemmer ikke helt overens med organisationsnavnet i det indsendte registreringsdokument.
  • Det indsendte navn svarer ikke nøjagtigt til navnet på det indsendte billed-id udstedt af en offentlig myndighed.
  • Navnet på erklæringen, som er anført på verificeringsformularen, stemmer ikke overens med navnet på din Google Ads-konto.
  • Det land, der er angivet på betalingsprofilen, svarer ikke til det land, der er anført på det indsendte registreringsbevis og/eller id'et udstedt af en offentlig myndighed.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker