Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Om meldinger om kompensasjon for annonseblokkering

Ved hjelp av Personvern og meldinger og den integrerte Funding Choices-funksjonaliteten kan du opprette og vise en melding til brukerne dine for å vinne tilbake inntekter som går tapt som følge av annonseblokkering. Via meldinger om kompensasjon for annonseblokkering kan du be om at brukerne tillater at det vises annonser på nettstedet ditt, eller tilby dem alternative måter å støtte deg på.

Meldingsstruktur

Meldinger om kompensasjon for annonseblokkering som vises til brukere, består av én skjerm (eller side).

Følgende elementer inngår i disse meldingene:

1. Logo (logoen til nettstedet ditt): For at du skal få vist en logo her, må du legge til en logo i meldingen.
  2. «Tillat annonser»-knappen: Med denne innstillingen kan brukerne justere innstillingene for annonseblokkering, slik at det kan vises annonser på nettstedet ditt. Meldingen lukkes når brukerne klikker på knappen.
  3. «Egendefinert valg»-knapp (valgfritt): Med denne innstillingen kan brukerne velge et egendefinert alternativ du har implementert på nettstedet. Du kan for eksempel ha lagt til en Abonner-knapp, slik at brukerne kan velge å tegne et betalt abonnement på nettstedet og på denne måten slippe å se annonser. Finn ut hvordan du kan implementere alternativer for egendefinerte valg
    Egendefinert valg krever at du implementerer googlefc.controlledMessagingFunction-funksjonen i Funding Choices JavaScript API før du publiserer meldingen din. Klikk på Se koden for å se en eksempelkodebit.

Implementer taggen for kompensasjon for annonseblokkering via Site Kit

Hvis du er AdSense-publisist og bruker Googles offisielle WordPress-programtillegg, Site Kit, kan du implementere taggen for kompensasjon for annonseblokkering på nettstedet ditt uten å redigere koden. Denne integrasjonen utføres med noen få klikk i Site Kit-kontoen din.

Les informasjonen på https://sitekit.withgoogle.com/documentation/ for å finne ut hvordan du konfigurerer taggen for kompensasjon for annonseblokkering via Site Kit.

For å bruke denne integrasjonen må du fortsatt skrive en melding om kompensasjon for annonseblokkering og publisere den på «Personvern og meldinger»-fanen i AdSense.