Campaign Manager 360:n ja Ads Creative Studion linkittäminen

Jos luot Display- tai videomainoksia Campaign Manager 360:tä käyttävälle mainostajalle, luo linkki, jonka avulla voit siirtää projekteja suoraan mainostajalle.

Näin se toimii

Kun linkki on luotu, voit siirtää mainosprojekteja Campaign Manager 360 ‐mainostajatilille. Jos siirrät Display-projekteja, ne tulevat näkyviin mainostajan mainosaineistolistaan. Videoprojektit puolestaan näkyvät Campaign Manager 360:ssä mainosprojekteina.

Campaign Manager 360:n käyttäjät eivät voi muuttaa siirretyn mainosaineiston sisältöä, malleja tai muunnelmia Campaign Manager 360:ssä. He voivat kuitenkin muuttaa mainosaineiston nimeä, kohdistussääntöjä ja laskeutumissivuja. Näillä muutoksilla ei ole vaikutusta Ads Creative Studiossa olevaan mainosprojektiin.

Muista seuraavat asiat:

• Ads Creative Studio ‐tilin käyttäjät eivät saa linkittämisen myötä luku- tai muokkausoikeutta Campaign Manager 360 ‐mainostajatilille. Linkitetyn Campaign Manager 360 ‐mainostajatilin käyttäjät eivät vastaavasti voi lisätä projekteja Ads Creative Studioon eivätkä muokata tai poistaa siellä olevia projekteja.
  • Aina kun siirrät projektin Ads Creative Studiosta, se lisätään linkitetylle tilille uutena projektina. Jos teet projektiin tämän jälkeen muutoksia, sinun on siirrettävä projekti uudelleen. Ilmoita tästä Campaign Manager 360 ‐yhteyshenkilöllesi, jotta hän tietää ottaa päivitetyn projektin käyttöön kampanjoissa.

Näin linkität tiliisi Campaign Manager 360 ‐mainostajatilin

1. Ennen kuin aloitat, pyydä Campaign Manager 360 ‐yhteyshenkilöltäsi sen mainostajan tunnusta, jolle haluat siirtää mainosprojekteja. Kysy myös, mihin sähköpostiosoitteeseen voit lähettää linkityspyynnön. Huom. Pyynnön voivat hyväksyä vain sellaiset Campaign Manager 360 ‐käyttäjät, joilla on kyseisen mainostajan hallintaluvat.
  2. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Jos et ole aiemmin linkittänyt tilejä, klikkaa Campaign Manager 360 ‐kohdan vierestä Tiedot. Jos olet jo tehnyt linkityksiä, valitse Hallinnoi ja linkitä.
  5. Klikkaa Linkitä mainostaja.
  6. Lisää Campaign Manager 360 ‐mainostajan tunnus ja sähköpostiosoite, johon linkityspyyntö lähetetään.
  7. Klikkaa Lähetä.

Lisäämääsi osoitteeseen lähetetään viesti, jossa pyydetään hyväksymään linkitys. Kun Campaign Manager 360 ‑käyttäjä on hyväksynyt linkityksen, voit alkaa siirtää projekteja.

Näin poistat tililtäsi Campaign Manager 360 ‐mainostajan linkityksen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Campaign Manager 360 ‐kohdan vierestä Hallinnoi.
  4. Etsi haluamasi mainostaja ja klikkaa Poista linkitys.

Linkityspyynnön peruminen

Jos olet lähettänyt linkityspyynnön vahingossa tai et enää halua linkittää mainostajaa, voit perua pyyntösi.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Pyyntö lähetetty.
  4. Etsi odottava linkityspyyntö, jonka haluat perua. Klikkaa Toimenpiteet-kohdasta Peru pyyntö.

Pyyntö perutaan, eikä Campaign Manager 360 ‐käyttäjä voi enää hyväksyä sitä.