Google Adsin ja Ads Creative Studion linkittäminen

Jos luot mainoksia Google Adsia käyttävälle mainostajalle, voit lisätä tilillesi linkin, jonka avulla voit siirtää sisältöä mainostajan Google Ads ‐tilille.

Sisältökirjastosta voi tällä hetkellä siirtää linkitetylle Google Ads ‐tilille vain kuvasisältöä. Tulevaisuudessa voit siirtää linkitetyille tileille myös projekteja.

Videoprojektien siirtäminen ei edellytä tilien linkittämistä. Voit luoda sen sijaan koodin, joka jaetaan Google Ads ‐käyttäjälle. Koodin avulla videoita voidaan kopioida mille tahansa hyväksyttävälle Google Ads ‐tilille.

Näin se toimii

Kun linkki on luotu, voit eksportoida sisältöä yhdistetylle Google Ads ‐tilille. Tämän jälkeen Google Ads ‐tilin käyttäjä voi hyödyntää sisältöä kampanjoissaan.

Google Adsin käyttäjät voivat tehdä sisältöön muutoksia (esim. rajata kuvia). Näillä muutoksilla ei ole vaikutusta alkuperäiseen, Ads Creative Studiossa olevaan sisältöön.

Muista, että Ads Creative Studio ‐tilin käyttäjät eivät saa linkittämisen yhteydessä luku- tai muokkausoikeutta Google Ads ‐tilille. Linkitetyn Google Ads ‐tilin käyttäjät puolestaan eivät voi lisätä, muokata tai poistaa sisältöä Ads Creative Studiossa.

Näin linkität Google Ads ‐tilin Ads Creative Studioon

1. Ennen kuin aloitat, pyydä Google Ads ‐yhteyshenkilöltäsi sen tilin asiakastunnusta, jolle haluat siirtää sisältöä.
  2. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Jos et ole aiemmin linkittänyt tilejä, valitse Google Ads ‐kohdan vierestä Tiedot. Jos olet jo tehnyt linkityksiä, valitse Hallinnoi ja linkitä.
  5. Klikkaa Linkitä tili.
  6. Lisää linkitettävän Google Ads ‑tilin asiakastunnus.
  7. Klikkaa Lähetä.

Näin poistat Google Ads ‑tilin ja Ads Creative Studion linkityksen

1.   Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Google Ads ‐kohdan vierestä Hallinnoi ja linkitä.
  4. Etsi haluamasi tili ja klikkaa Poista linkitys.