Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

AdMob-rekisteröitymisvirheet

Eikö AdMobiin rekisteröityminen onnistu? Autamme mielellämme.

Rekisteröitymisvirheet saattavat liittyä AdSense- tai Google‑tiliisi. Tutustu alla oleviin ohjeisiin, joista voi löytyä ratkaisu joihinkin ongelmiin.

Huom. Jos olet aikaisemmin käyttänyt AdMobia, sinun täytyy rekisteröityä uudelleen käyttämällä sähköpostiosoitetta, jota et ole vielä käyttänyt AdMobissa. Huomaa myös, että päällekkäisiä tilejä ei sallita.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

AdSensen logoAdSenseen liittyvät rekisteröitymisvirheet

Jotkin yleiset AdSense-virheet saattavat estää AdMobiin rekisteröitymisen.

AdSense-tilisi (julkaisijatunnus pub-XXXX) on lopetettu.

Google-tili, jolla yrität rekisteröityä AdMobiin, on liitetty lopetettuun AdSense-tiliin. AdSensen käyttöehtojen mukaan sellaiset julkaisijat, joiden AdSense-tili on lopetettu tai poistettu käytöstä, eivät voi osallistua AdMob-ohjelmaan.

Tämä AdSense-tili ei ole itsepalvelutili. AdMob ei tue tällaista rekisteröitymistä. Jos tilisi on suoraan Googlen hallinnoima, pyydä omaa asiakasvastaavaasi luomaan sinulle AdMob-tili.

Google-tili, jolla yrität rekisteröityä AdMobiin, on liitetty sellaiseen AdSense-tiliin, joka ei ole itsepalvelutili. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on ehkä Googlen asiakasvastaava, joka hallinnoi tiliä puolestasi.

Sinun on otettava yhteyttä omaan asiakasvastaavaasi, joka voi luoda sinulle AdMob-tilin.

Sinulla ei ole pääsyoikeuksia AdMob-tiliisi liitetylle AdSense-tilille (julkaisijatunnus pub-XXXX).

On olemassa muutamia syitä, joiden vuoksi saatat menettää pääsyn AdSense-tilillesi:

• Järjestelmänvalvoja on ehkä poistanut sinut AdSense-tililtä. Ota yhteyttä suoraan tilin järjestelmänvalvojaan. Huom. Google AdSense ja AdMob eivät voi ratkaista käyttäjien välisiä pääsyoikeuskiistoja.
  • Sinä tai tilisi järjestelmänvalvoja on saattanut peruuttaa AdSense-tilisi. Huom. Jos tilisi peruutettiin, sinun on haettava uutta tiliä.
  • AdSense-tilisi on saatettu poistaa käytöstä tai lopettaa käytäntörikkomusten vuoksi.
Sinun on ehkä kirjauduttava suoraan AdSenseen tutkimaan asiaa. Voit kokeilla AdSense-kirjautumisen vianetsintäominaisuutta ongelman ratkaisuun.
AdSense-tilisi on todennettava. Todenna AdSense‑tilisi puhelimitse ennen rekisteröitymistä AdMobiin.
AdSense-tilisi on ehkä todennettava puhelimitse.
Siirry AdSenseen klikkaamalla virheilmoituksessa olevaa linkkiä ja vahvista tilisi. Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja odota, että saat puhelimeesi tekstiviestin tai soiton, jossa kerrotaan todennukseen tarvittava PIN-koodi.
AdSense-tililläsi ilmeni ongelma. Sinun on ehkä lähetettävä AdSense-hakemuksesi uudelleen, jotta voit rekisteröityä AdMobiin.
Nykyinen AdSense-tilisi tulee ehkä hyväksyä, ennen kuin voit käyttää siihen liittyvää Google-tiliäsi AdMobiin rekisteröitymiseen. Jos ole ennenkin yrittänyt rekisteröityä AdSenseen, hakemukseesi on saattanut liittyä jokin ongelma. Ennen kuin voit rekisteröityä AdMobiin, sinun on lähetettävä AdSense-hakemuksesi uudelleen ja odotettava sen hyväksymistä.

Google-tilin logoGoogle-tiliin liittyvät rekisteröitymisongelmat

Jotkin yleiset Google-tiliin liittyvät virheet saattavat estää AdMobiin rekisteröitymisen.

Sinulla on oltava lupa muokata käyttäjiä ja rooleja Ad Manager ‑tililläsi, jotta voit luoda AdMob-tilin.
Jotta voit luoda AdMob-tilin, nykyisellä Google Ad Manager ‑tililläsi on oltava käyttäjärooli, jolla on lupa muokata käyttäjiä ja rooleja