Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kampanjer

Om kampanjer med makskostnad per installasjon (beta)

Merk: Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i betaversjon for Android-apper.

Via kampanjer med makskostnad per installasjon får du mer effektiv krysspromotering av appene dine. Med denne typen kampanjemål må du oppgi det høyeste beløpet du er villig til å betale per appinstallasjon, slik at annonsene i kampanjen bare blir vist i tilfeller som er i tråd med strategien for brukeranskaffelse og inntektsgenerering.

Du kan bruke kampanjer med makskostnad per installasjon sammen med det nåværende medieringsoppsettet ditt, og dermed kan du sette deg bedre mål i egenannonse-kampanjer.

Slik fungerer det

Først må du legge inn makskostnaden per installasjon, som er det maksimale beløpet, målt i potensielle annonseinntekter, du er villig til å betale for å skaffe deg en ny appbruker. Deretter optimaliserer AdMob kampanjen, slik at den gjennomsnittlige anslåtte kostnaden per installasjon blir lavere enn makskostnaden per installasjon du la inn.

Om anslått kostnad

Anslått kostnad er inntektene vi antar du går glipp av ved å vise en kampanjeannonse i stedet for en annonse som genererer inntekter. Kampanjeannonser er egenannonser eller annonser hentet fra direktesolgte kampanjer, mens inntektsgenererende annonser har vært gjennom mediering eller budgivning.

Selv om AdMob-kampanjer ikke koster noe, kunne du ha vist en annonse som hadde generert inntekter, i stedet for en kampanjeannonse. Du kan også anse den anslåtte kostnaden som hvor høye annonseinntekter du går glipp av for å generere konverteringer via kampanjeannonser.

Konverteringssporing

For å spore appinstallasjoner presist må du aktivere konverteringssporing i den tilknyttede Google Ads-kontoen din.

Deretter kan du bruke en av disse metodene til å spore konverteringer:

1. Google Play (bare Android)
    1. Følg veiledningen for sporing av appkonverteringer med Google Play.
    2. Velg Ikke bruk en verdi når du blir bedt om å oppgi installasjonsverdien.
    3. Legg til denne konverteringen for hver av appene du markedsfører.
  2. Firebase
    1. Via Firebase må du definere en konverteringshendelse for appen og importere den til Google Ads. Følg deretter veiledningen til måling av appkonverteringer fra Google Analytics 4-områder
    2. Velg Ikke bruk en verdi når du blir bedt om å oppgi installasjonsverdien.
    3. Legg til denne konverteringen for hver av appene du markedsfører.
  3. Tredjeparts appattribusjonspartner (AAP)
    1. I den aktuelle AAP-en må du definere en konverteringshendelse for appen og importere den til Google Ads. Følg deretter veiledningen til sporing av appkonverteringer via tredjepartsleverandører av appanalyser.
    2. Velg Ikke bruk en verdi når du blir bedt om å oppgi installasjonsverdien.
    3. Legg til denne konverteringen for hver av appene du markedsfører.
Merk: Hvis du ser avvik mellom dataene i Kampanje-delen i AdMob-kontoen din og kohortrapporten, kan du finne ut hvordan du feilsøker disse avvikene med Google Ads og Firebase.