Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Linkitetyt palvelut

Seuraa liikennettäsi Google Analyticsin avulla

Liikenteen analysoiminen dataan perustuvien vinkkien avulla

Google Analytics for Firebase on analytiikkaratkaisu, jonka avulla saat sovelluksesi liikennettä koskevia monipuolisia vinkkejä. Yleisödata voi auttaa suunnittelemaan sisältöä ja parantamaan käyttökokemusta optimoimalla käyttäjän liikkumisen sovelluksissa. Voit saada myös sovelluksesi kaupallistamisstrategioihin liittyviä vinkkejä.

Analysoi liikennettä Analytics-vinkkien avulla

• Seuraa liikennettäsi, niin näet, millaista liikennettä sovelluksesi tavallisesti saa.
  • Perehdy tiettyihin mainosyksiköihin, klikkausprosentteihin ja impressioihin syvällisemmin AdMob-raporttien avulla.
  • Erittele Analytics-liikenneraportit mielekkäällä tavalla segmenttien tai kanavien mukaan.
  • Yllä mainituilla menetelmillä voit myös havaita epäilyttävät liikenteen lähteet tai klikkaukset.
  • Varmista, että mainostesi toteutus on AdMob-ohjelmakäytäntöjen mukainen.
  • Onko sinulla vielä kysyttävää? Kysy asiaa AdMobin yhteisöfoorumista.
  • Ilmoita kelpaamattomasta toiminnasta AdMob-tiimille.

Optimoi tulot Analytics-tilastojen avulla

Voit integroida AdMob-tulosi käyttämällä Analyticsiin yhdistettyjä palveluita. Näin voit luoda tuloistasi kattavan kolmiulotteisen analyysin sivutasolla.

1. AdMob-sovellusten linkittäminen Google Analytics for Firebaseen
  2. Käy Analyticsin Hallintapaneeli-välilehdellä.
  3. Katso "Minkälainen yleisösi on?" ‑kortista erittely kävijöiden demografisista tiedoista (esim. sukupuoli, ikä, maa).
  4. Käy Konversiot-välilehdellä ja valitse tapahtumaksi "first_open", niin voit katsoa erittelyn eri lähteistä tulevista kävijöistä sekä Elinkaariarvosta (esim. Google Play ja Google Ads ‑kampanjat).

Yhdistämällä tällaista dataa voit luoda moniulotteisen analyysin tietyistä liikenteen lähteistä, näytöistä ja käyttäjäryhmistä.

Vinkkejä liikenteen pitämiseen hyväksyttävänä

• Google Analytics for Firebasen avulla saat tietoa mainosliikenteestäsi ja sovelluksesi käyttäjistä. Voit eritellä liikenteen esimerkiksi kanavien, muiden tapahtumien tai AdMobin mainosyksikköraporttien mukaan.
  • Luo eri mainosyksiköt kullekin sovelluksellesi. Erottele mainoksen sijoittelut yksilöllisillä mainosyksikön tunnuksilla.
  • Älä klikkaa omia mainoksiasi. Jos haluat testata mainoksiasi, käytä tähän tarkoitukseen testimainoksia. Katso Google Developers ‑ohjeet (Android tai iOS).
  • Tunnista bottien toiminta: indeksointirobotit, hakukoneiden indeksoijat ja muut botit. Lue lisää liikenteen laadusta.
  • Tee yhteistyötä vain luotettavien liikennekumppanien kanssa, jotta vältyt epäilyttävältä liikenteeltä.

Tee A/B-testi Firebase Remote Configin ja Firebase A/B ‑testauksen avulla

Firebase A/B ‑testauksella voit testata sovelluksen mainoksen sijoitteluiden muunnelmia, seurata tuloksia ja saada tietää, mikä muunnelmista on paras.

Voit luoda A/B-testejä Firebasen avulla seuraavasti:

1. Lisää sovellukseesi Remote Config tai Firebase Cloud Messaging.
  2. Luo kokeilu.
  3. Päätä, miten haluat mitata menestystä.
  4. Seuraa kokeilua, jotta saat selville parhaan muunnelman.

Voit katsoa lisätietoja Firebase A/B Testing ‑sivulta sekä tästä AdMobin ohjevideosta.