Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Maksutietojen lisääminen

Viimeistele tilisi käyttöönotto lisäämällä maksutiedot. Tiedot on tärkeää lisätä oikein, jotta AdMob voi hyväksyä tilisi mainontaa varten.

Maksutietojen lisääminen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa sivupalkista Maksut
  3. Valitse Määritä maksut. Jos olet jo aikaisemmin aloittanut maksutietojen lisäämisen, klikkaa Hallinnoi asetuksia
    • Tilin tyyppi: Valitse AdMobe-tilin tyypiksi henkilö- tai yritystili.

Huom. Henkilö- ja yritystilien palveluiden ja maksurakenteiden välillä ei ole eroja. Henkilötileillä maksut suoritetaan tilin omistajalle, kun taas yritystileillä ne osoitetaan yritykselle.

Varmista, että valitset oikean tilityypin. Tehtyä valintaa ei voi muuttaa, ja henkilöllisyyden todennusvaatimukset ovat erilaiset henkilö- ja yritystileillä.

• Nimi: Jos kyseessä on henkilötili, lisää koko nimesi juuri siinä muodossa, jossa se on pankkitilisi tiedoissa. Jos kyseessä on yritystili, kirjoita Yrityksen nimi ‑kenttään yrityksesi nimi ja Nimi-kenttään yrityksesi yhteyshenkilön nimi.

Esimerkkejä hyväksytyistä ja kielletyistä nimen muodoista

Hyväksyttävä muoto
      • Jenni Jokinen
      Kelpaamattomat muodot
      • Jenni J.
      • Jenni
      • JenniJokinen
      • Jenni ja Jukka Jokinen
    • Osoite: Lisää täydellinen postiosoitteesi.
      Huom. Tämän on oltava osoite, johon sinulle voidaan lähettää postia. Kun tilisi saldo saavuttaa todennusrajan, lähetämme sinulle postitse henkilökohtaisen tunnusluvun eli PIN-koodin. Sinun on lisättävä PIN-koodi AdMob-tilillesi, jotta voimme lähettää sinulle maksuja.
    • Puhelinnumero: Lisää kelvollinen puhelinnumero.
  4. Klikkaa Lähetä.