Uw eerste advertenties opzetten en weergeven

Advertenties naar uw voorraad distribueren

Nu u uw voorraad in Ad Manager heeft ingesteld en Google-uitgeverstags heeft geïnstalleerd, is het tijd om te starten met de trafficking van advertenties naar uw voorraad.

Uw eerste order en regelitems maken

Een order vertegenwoordigt een overeenkomst tussen u en uw adverteerder en bevat regelitems die de details van de campagne van de adverteerder definiëren, inclusief wanneer en waar de advertenties in uw voorraad worden weergegeven. U maakt een unieke order voor elke overeenkomst met een adverteerder.

Belangrijke opmerkingen:

• Voor direct verkochte campagnes, waarbij u de adverteerder een bepaald aantal of percentage vertoningen garandeert, kiest u het regelitemtype Sponsoring of Standaard. De andere typen regelitems zijn bedoeld voor uw niet-gegarandeerde campagnes.
  • Als u een frequentielimiet op uw regelitem toepast, kan dit de CPM verhogen die u via advertentienetwerken verdient. Meer informatie over het gebruik van dynamische toewijzing om elke vertoning te optimaliseren.
  • Veel advertentienetwerken kunnen alleen advertenties weergeven aan gebruikers uit een lijst met landen. Controleer of de geografische targeting van uw regelitem overeenkomt met de weergavemogelijkheden van uw advertentienetwerk.
  • U kunt de CPM-waarde gebruiken om uw niet-gegarandeerde voorraad te rangschikken.

Advertentiemateriaal uploaden en uw order goedkeuren

Voordat er advertenties met uw content kunnen worden weergegeven, moet u de daadwerkelijke afbeelding of video uploaden die aan een gebruiker wordt weergegeven. Dit wordt ook wel het advertentiemateriaal van de adverteerder genoemd.

Nadat u het advertentiemateriaal van de adverteerder aan het regelitem heeft toegevoegd, hoeft u op de pagina met het orderoverzicht alleen nog maar op Goedkeuren te klikken. Houd er rekening mee dat het tot 30 minuten kan duren voordat regelitems worden weergegeven nadat een order is goedgekeurd.