Ta bort verifieringsdata

Om du har skickat din legitimation eller video för verifiering för att få åtkomst till vissa avancerade YouTube-funktioner sparar Google din verifiering med legitimation eller video i ditt konto.

Om du har stängts av från YouTube på grund av överträdelser av våra policyer kan vi spara din verifiering med legitimation eller video under en viss tidsperiod för att tillämpa våra policyer.

Läs mer om hur du tar bort verifiering med legitimation eller video i ditt Google-konto.

Så här raderar du data från verifiering med video eller legitimation

Obs! Om du tar bort verifieringen med legitimation eller video innan du har skapat en kanalhistorik förlorar du åtkomsten till avancerade funktioner.

1. Logga in på Google-kontot.
  2. Klicka på Personliga uppgifter till vänster.
  3. Klicka på Id-handling eller Videoverifiering.
  4. Klicka på Radera Radera.

Om du befinner dig i Kanada, Förenade kungariket, EU eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och ditt YouTube-konto har stängts av:

1. Se till att du är inloggad på samma konto som du använde när du skickade verifieringen med legitimation eller video.
  2. Du kan begära borttagning av verifieringsdatan genom att fylla i formuläret för borttagning av verifieringsdata
  3. Om du inte kan logga in på kontot när du fyller i formuläret förklarar du varför.

Vi kontaktar dig via e-post när vi har behandlat din begäran eller om vi behöver mer information.

Din verifieringsdata raderas automatiskt när din kanalhistorik har skapats. Detta kan ta allt från några månader till två år. Den raderas också om du inte använder avancerade funktioner på ett år.

true
Välkommen till ditt Google-konto!

Vi har märkt att du har ett nytt Google-konto. Läs mer om hur du kan förbättra upplevelsen med checklistan för Google-konton.