Todennusdatan poistaminen

Jos olet lähettänyt henkilötodistuksesi tai videotodennuksesi jotakin YouTuben lisäominaisuutta varten, Google tallentaa henkilötodistuksen tai videotodennuksen tilillesi.

Jos YouTuben käyttösi on jäädytetty käytäntörikkomusten vuoksi, henkilötodistus tai videotodennus voidaan tallentaa joksikin aikaa käytäntöjemme täytäntöönpanoa varten.

Katso, miten voit poistaa henkilötodistuksesi tai videotodennuksesi Google-tililtä.

Henkilötodistuksen tai videotodennusdatan poistaminen

Tärkeää: Jos poistat henkilötodistuksen tai videotodennuksen ennen kuin kanavalle on kertynyt tarpeeksi historiatietoja, menetät lisäominaisuuksien pääsyoikeudet.

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Henkilötodistus tai Videotodennus.
  4. Valitse Poista Poista.

Jos olet Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopan unionissa tai Euroopan talousalueella ja YouTube-tilisi on jäädytetty:

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle tilille, jolla lähetit henkilötodistuksesi tai teit videotodennuksen.
  2. Jos haluat pyytää todennusdatasi poistamista, täytä todennusdatan poistolomake.
  3. Jos et pysty kirjautumaan tilillesi täyttäessäsi lomaketta, kerro miksi.

Kun olemme käsitelleet pyyntösi tai tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Todennusdata poistetaan automaattisesti, kun kanavalla on riittävästi historiatietoja. Tähän voi mennä muutama kuukausi tai jopa kaksi vuotta. Data poistetaan myös, jos et käytä lisäominaisuuksia vuoden kuluessa.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.