Slet dine verificeringsdata

Hvis du har indsendt din id- eller videoverificering for at få adgang til nogle avancerede YouTube-funktioner, gemmer Google din id- eller videoverificering på din konto.

Hvis du er blevet suspenderet fra YouTube som følge af overtrædelse af vores politikker, gemmer vi muligvis din id- eller videoverificering i et stykke tid for at håndhæve vores politikker.

Se, hvordan du fjerner din id- eller videoverificering på din Google-konto.

Sådan sletter du dine id- eller videoverificeringsdata

Vigtigt! Hvis du sletter din id- eller videoverificering, inden du har opbygget en kanalhistorik, mister du din adgang til avancerede funktioner.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  3. Klik på Id-dokument eller Videoverificering.
  4. Klik på Slet Slet.

Hvis du befinder dig i Canada, Storbritannien og Nordirland, EU eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, og din YouTube-konto er suspenderet:

1. Sørg for, at du er logget ind på den samme konto, som den du brugte til at foretage din id- eller videoverificering.
  2. Du kan anmode om at få slettet dine verificeringsdata ved at udfylde formularen til sletning af verificeringsdata.
  3. Hvis du ikke kan logge ind på din konto, når du udfylder formularen, skal du forklare hvorfor.

Når vi har behandlet din anmodning, eller hvis vi har brug for flere oplysninger, kontakter vi dig via mail.

Dine bekræftelsesdata slettes automatisk, når din kanalhistorik er etableret. Dette kan tage et par måneder eller op til 2 år. Dataene slettes også, hvis du ikke bruger avancerede funktioner inden for et år.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.