Tumman teeman tai käänteisten värien laittaminen päälle

Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11.0:aa tai sitä uudempia versioita. Lue lisää Android-version tarkistamisesta.

Voit muuttaa näytön taustan tummaksi käyttämällä tummaa teemaa tai käänteisiä värejä.

• Tumma teema vaikuttaa Androidin käyttöliittymään ja tuettuihin sovelluksiin. Se ei muuta videoiden ja muun mediasisällön värejä.
  • Käänteiset värit vaikuttaa kaikkeen laitteen sisältöön, myös mediaan. Esimerkiksi musta teksti valkoisella taustalla muuttuu valkoiseksi tekstiksi mustalla taustalla. Värien laatu tai selkeys voi kärsiä.

Tumman teeman päälle laittaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Saavutettavuus.
  3. Laita "Väri ja liike" ‐kohdasta Tumma teema päälle.

Käänteisten värien laittaminen päälle

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Saavutettavuus.
  3. Valitse "Väri ja liike" ‐kohdasta Käänteiset värit.
  4. Laita päälle Käytä käänteisiä värejä.

Vinkki: Voit luoda pikanäppäimen käänteisille väreille. Katso lisätietoa esteettömyyspikanäppäimistä.

Tumma teeman ja käänteisten värien käyttö yhdessä

• Android 10 tai uudempi: Jos avaat sovelluksen, joka ei tue tummaa teemaa, laita käänteiset värit päälle tumman teeman lisäksi.

Lisäohjeita

Jos haluat lisätietoa näyttöasetuksista, ota yhteyttä Googlen vammaistukitiimiin.