Nye værktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere til julehandelen

25. oktober 2021

Det er vigtigt, at du er på forkant med tendenser og anbefalinger, så du kan få gode resultater i juleperioden. Vi har faktisk oplevet, at annoncører, der ved hjælp af anbefalinger har øget deres optimeringsresultat på kontoniveau med 10 point, i gennemsnit har fået 14 % flere konverteringer.1. Derfor lancerer vi denne jul nye værktøjer, som kan hjælpe dig med at konfigurere mere præcise målinger, optimere dine Shopping-kampagner, nå ud til nye potentielle kunder og meget mere.

Sørg for nøjagtig og handlingsrettet måling

Hvis du vil have mest muligt ud af din marketing, er det vigtigt at forstå, hvilke handlinger brugerne foretager, når de har interageret med dine annoncer. Derfor har vi introduceret privatlivssikre løsninger såsom udvidede konverteringer, der sikrer, at din målinger er nøjagtige og handlingsrettede. For at gøre det nemmere for dig at bruge disse løsninger har vi udarbejdet nye anbefalinger, der kan hjælpe dig med at:

• Konfigurere udvidede konverteringer for at forbedre nøjagtigheden af din måling af konverteringer.
  • Konfigurere samtykketilstand for at justere, hvordan dine Google-tags opfører sig baseret på dine brugeres samtykkestatus.
  • Konfigurere Google Analytics 4 for at give dig en større kundeindsigt på tværs af platforme.

Optimer dine Shopping-kampagner mere effektivt

For at gøre det nemmere for dig at optimere din konto i juleperioden har vi tilføjet flere anbefalinger til Shopping-kampagner, herunder:

• Gennemgå advarsler om suspendering af Merchant Center-kontoen, så du kan holde dine kampagner kørende i løbet af juleperioden.
  • Angiv et mål-ROAS for at tage højde for kommende stigninger i trafikmængden for at øge salget og opnå det samme annonceafkast.
  • Målret mod alle dine kvalificerede Shopping-produkter for at sikre, at potentielle kunder også kan finde produkterne.
  • Konfigurer mål for anskaffelse af nye kunder for at hjælpe dine kampagner med at finde flere nye kunder.

Derudover kan du bruge vores nye værktøj til sammenligning af effektivitet i Smart Shopping-kampagner til nemt at sammenligne effektiviteten af splittest fra uge til uge mellem Smart Shopping- og Standard Shopping-kampagner.2 Værktøjet er tilgængeligt for Google Ads-brugere, der anvender trafikfordeling i Smart Shopping-kampagner (beta).

By Buy Bye logo
By Buye, en prissammenligningstjeneste, har brugt værktøjet til at teste og skalere Smart Shopping-kampagner på tværs af deres kundebase før deres højsæson. "Det er fantastisk at få en større gennemsigtighed omkring effektiviteten, som vi kan dele med sælgerne. Det gør det meget lettere at fortolke Smart Shopping-kampagners testeffektivitet", udtaler Sian Watkins, Lead Account Manager.

Hvis du ikke allerede bruger betaversionen, kan du kontakte din Google-repræsentant eller prissammenligningstjeneste. Prøv derefter værktøjet, og begynd at sammenligne dine data fordelt på trafik for Smart Shopping-kampagner.

Nå ud til flere med forbedrede søgeordsanbefalinger

Søgeordsanbefalinger kan hjælpe dig med at nå ud til flere potentielle kunder i juleperioden. For at give dig mere relevante søgeordsforslag tager vi nu flere signaler i betragtning, når vi fastsætter søgeord, der skal anbefales. Disse yderligere signaler omfatter landingssider, søgeord i en annoncegruppe samt negative søgeord.

Spar tid ved at anvende flere anbefalinger automatisk

For at gøre det endnu nemmere at optimere dine kampagner kan du nu automatisk anvende flere anbefalinger. Det betyder, at du nu automatisk kan gøre følgende:

• Angiv mål-CPA og ROAS for at nå dine mål ved at byde mere effektivt.
  • Juster din mål-CPA eller dit ROAS for at nå ud til flere potentielle kunder.
  • Gennemgå målgrupperapportering for at få et indblik i, hvordan dine målgrupper klarer sig.

Når du tilmelder dig, anvender vi dine valgte anbefalinger, efterhånden som der opstår nye muligheder. Du kan til enhver tid ændre eller afmelde disse valg. Hvis du tilvælger dette, skal du være opmærksom på, at vi ikke øger dit budget.

Anvend anbefalinger i stort omfang med Google Ads API

Vi har introduceret flere anbefalinger i Google Ads API, som kan hjælpe dig med at anvende og afvise anbefalinger i stort omfang.

Fluency logo
Fluency, der er en teknologiplatform, bruger anbefalinger i API'en til at forbedre effektiviteten i stort omfang. "Det er nemt og effektivt at anvende anbefalinger i Google Ads API. Annonceudvidelsens anbefaling er særligt nyttig, da den automatisk opretter undersidelinks, og det sparer os for en masse tid", udtaler Eric Mayhew, President og Chief Product Officer hos Fluency.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge Google Ads API så hurtigt som muligt, da vi stopper med at understøtte AdWords API i april 2022. Gå til udviklerwebsitet for at komme godt i gang.

Gå til siden Anbefalinger for at begynde at bruge disse nye funktioner.

Opslået af Danielle Jenks, Product Manager, Google Ads

1. Google-data fra engelsksprogede sider fra hele verden (perioden fra 2. juli 2020 til 28. juli 2021).
2. I Europa kan Smart Shopping-kampagner bruges sammen med en hvilken som helst prissammenligningstjeneste, du arbejder med. Annoncerne vises på generelle søgeresultatsider og andre steder, som prissammenligningstjenesten har tilvalgt.