Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Slutt å motta Google Duo-anrop

Hvis du har koblet telefonnummeret ditt til én eller flere Google-tjenester, kan du ha blitt registrert automatisk i andre produkter, for eksempel Google Duo. Hvis du vil, kan du avinstallere Duo eller slette Duo-kontoen din. Hvis du vil bruke Duo igjen senere, må du registrere deg på nytt.

Viktig:

• Hvis du sletter kontoen din, mister du loggen for godt.
  • Hvis du avinstallerer appen og deretter installerer den på nytt, blir loggen værende.

Blokkér anrop fra et nummer

Hvis du vil slutte å motta anrop fra et bestemt telefonnummer, må du blokkere nummeret. Finn ut hvordan du blokkerer andre for å unngå å bli oppringt av dem.

Slett og avinstaller Duo

Viktig: Hvis du bruker Duo med Google Home og vil slutte med det, kan du finne ut hvordan du kobler fra apper.

Trinn 1: Slett kontoen din

Det er bare ved å slette Duo-kontoen din at du kan koble den helt fra telefonnummeret ditt eller Google-kontoen din.

1. Åpne Duo på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og deretter Innstillinger og deretter Konto.
  3. Trykk på Slett Duo-kontoen og deretter Slett.

Viktig: Hvis du sletter kontoen din, sletter du innstillingene og loggen. Hvis du registrerer deg for Duo igjen, er ikke blokkerte telefonnumre blokkerte lenger.

Trinn 2: Avinstaller Duo

Viktig: På noen enheter er Duo forhåndsinstallert på enheten og kan ikke avinstalleres.

For andre enheter der Duo ikke er forhåndsinstallert, og der du allerede har avinstallert appen, blir Duo koblet fra automatisk etter 40 dager. Gjør dette hvis du ikke vil vente i 40 dager:

1. Gå til startskjermen på enheten din.
  2. Trykk og hold Duo-ikonet.
  3. Trykk på Info
  4. Trykk på Avinstaller og deretter OK

Tips: Hvis du reinstallerer appen, kan du se loggen din.

Andre måter å forhindre anrop på

Hvis du aldri har registrert deg for Duo, og ikke ønsker å motta Duo-anrop

Hvis du får anrop via «Forhåndsvisning av meldingsapper» fra personer som har nummeret ditt, kan du slutte å få dem.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google og deretter Meldinger med appforhåndsvisning.
  3. Slå av Duo under «Tilkoblede apper».

Fjern telefonnummeret ditt fra andre Google-tjenester

Du kan avregistrere telefonnummeret ditt fra andre Google-tjenester, slik at du ikke lenger kan nås av personer som har telefonnummeret ditt. Finn ut hvordan du kobler fra nummeret ditt.