Bieden in meerdere accounts met portfoliobiedstrategieën

3 februari 2021

Vorige zomer hebben we een voorproefje gegeven van een nieuwe functie voor Slim bieden: portfoliobiedstrategieën voor manageraccounts. Vanaf vandaag kunnen alle adverteerders deze biedstrategieën voor meerdere accounts maken en beheren voor campagnes in het zoeknetwerk en standaard Shopping-campagnes.

Door campagnes uit verschillende accounts te combineren in 1 portfolio, kunt u makkelijker de prestaties verbeteren in die accounts. GetYourGuide, een marktplaats die activiteiten voor reizigers biedt, gebruikte portfoliobiedstrategieën voor meerdere accounts om de bedrijfsdoelen eenvoudiger te behalen.

GetYourGuide logo

"Dankzij portfoliobiedstrategieën voor verschillende accounts verhoogden we onze conversiewaarde met 14%. Daardoor konden we op een gedetailleerder niveau meer tijd besteden aan al onze belangrijke markten. Dankzij biedstrategieën voor meerdere accounts hebben we onze basisinstelling vereenvoudigd en tegelijkertijd de conversiewaarde verhoogd tegen dezelfde ROAS."
David McNair, Paid Search Manager (GetYourGuide)

Ga voor meer informatie over portfoliobiedstrategieën voor manageraccounts naar het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Sagar Shah, Product Manager, Google Ads