De component Label

Deze component wordt niet ondersteund voor Google Ads, Google AdMob, AMP HTML-advertenties, videoadvertenties of beeldadvertenties.

Met de component Label kunt u bijschriften toevoegen voor andere elementen in uw project, zoals andere UI-componenten die geen eigen labels hebben. Gebruikers die op het label klikken of tikken, activeren het bijbehorende element. Als een gebruiker bijvoorbeeld op het label voor een keuzerondje klikt, selecteert hij of zij dat keuzerondje.

De component Label in uw project gebruiken:

1. Open het deelvenster Componenten en daarna de map UI.
  2. Sleep de component Label naar het werkvlak.
  3. Ga naar het gedeelte met eigenschappen voor Label in het deelvenster Eigenschappen en geef de gewenste tekst op in het veld Label.
  4. Als u dit label aan een ander element wilt koppelen, geeft u de ID van dat element op in het veld Voor.
  5. U kunt het label opmaken met behulp van de opmaakopties in het deelvenster Tekst.

Eigenschappen

Eigenschap Beschrijving
Naam De componentnaam.
Label De zichtbare tekst van het label.
Voor De ID van het element waarvoor het label is bedoeld. Met deze eigenschap kan het label worden gebruikt om het element te activeren.

Voorbeeld

U kunt geen interactie met UI-componenten hebben in de Google Web Designer-interface. Als u de component in actie wilt zien, bekijkt u een voorbeeld van uw document in uw voorkeursbrowser. De weergave van UI-componenten kan verschillen afhankelijk van de browser.