I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Automatisk tagging støtter flere kilder for konverteringer

6. juli 2022

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hva endres?

Nå kan du bruke automatisk tagging for å se konverteringer for alle kostnadsfrie oppføringer og kostnadsfrie lokale oppføringer på Google. Tidligere var automatisk tagging bare tilgjengelig for oppføringer på Shopping-fanen. Når du bruker konverteringsdataene sammen med et nettanalyseverktøy, kan du se hvor effektive oppføringene dine er.

Dette må du gjøre

Hvis du allerede bruker automatisk tagging, trenger du ikke å gjøre noe. De ekstra konverteringsdataene fra kostnadsfrie oppføringer og kostnadsfrie lokale oppføringer blir automatisk tatt med i rapporteringen.

Hvis du ikke har slått på automatisk tagging, logger du på Merchant Center-kontoen din og slår innstillingen for automatisk tagging PÅ. Husk at bare Merchant Center-administratorer kan slå på automatisk tagging.

Finn ut mer om automatisk tagging