In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Regionale beschikbaarheid en prijzen in de Verenigde Staten

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Laat informatie over uw regionale voorraad zien door de regionale prijzen en beschikbaarheid van uw producten op te geven. Zo verbetert u de verkoop in regio's die u eerder niet kon bereiken. Met regionale uitzonderingen kunt u de beschikbaarheid van online producten en variabele prijzen laten zien op basis van de klantlocatie. U kunt dan verschillende prijzen opgeven voor verschillende regio's of de online beschikbaarheid laten afhangen van de regio's die u definieert.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw bedrijf alleen aanwezig is in bepaalde delen van een land of bepaalde regio's in een staat. Het is ook nuttig als u producten verkoopt waarvan de prijs afhangt van de regio waarin ze worden gekocht. Met regionale beschikbaarheid en prijzen kunt u rechtstreeks inspelen op deze situaties.

Regionale beschikbaarheid en prijzen zijn beschikbaar voor gratis uitgebreide vermeldingen en Shopping-advertenties op Google Zoeken.

Meer informatie over regionale beschikbaarheid en prijzen