Oppsummering av kunngjøringer på GML 2019

16. mai 2019

Her er en oppsummering av Google Marketing Live 2019. Tidligere denne uken lanserte Google de siste innovasjonene for at du enklere skal kunne komme i kontakt med kundene dine og skape vekst i bedriften din. Fikk du med deg direkteoverføringen? Hvis ikke, kan du ta det helt med ro. Du kan se økter på forespørsel på g.co/marketinglive. Her er høydepunktene fra det innledende foredraget:

1. Hold deg oppdatert uansett hvor du er, ved hjelp av oppdateringer av Google Ads-mobilappen

• Oppretting og redigering av responsive søkeannonser
  • Nye anbefalinger og varsler

2. Promoter bedriftsbeliggenhetene dine med nye funksjoner for lokale kampanjer

• Ny beholdning i Google Maps gjør at du kan vise frem beliggenhetene dine flere steder
  • Lokale kampanjer er tilgjengelig for flere annonsører, inkludert små bedrifter

3. Bli oppdaget på flere steder med Discovery-annonser

4. Formidle hva merkevaren din handler om, med visuelle og interaktive galleriannonser

5. Få større rekkevidde med tilpassede målgrupper og målgruppeutvidelse

6. Nå ut til forbrukere gjennom det nye Google Shopping-grensesnittet

7. Nå ut til flere kunder med oppdateringer av Shopping-annonser

• Utvidet syndikering av fremhevede Shopping-annonser
  • Optimalisering for butikkbesøk er tilgjengelig i Smart Shopping-kampanjer
  • Ny funksjonalitet for «Kjøp på nettet» og «Hent i butikk»
  • Shopping-kampanjer med partnere for forhandlere og merkevareprodusenter

8. Gi kundene dine en friksjonsfri opplevelse på mobil via dyplinking for apper

9. Bruk Bumper Machine for å enkelt lage 6-sekunders bumperannonser for YouTube

10. Nå målene dine raskere med nye budgivningskontroller

Vi kommer til å legge ut flere oppdateringer om disse kunngjøringene, så følg med.