Een makkelijkere manier om manageraccounts te maken

13 juli 2021

Als uw bedrijf groeit, moet u wellicht nieuwe manageraccounts maken om aan uw beheer- en campagnebeheerbehoeften te voldoen. Tot nu toe kon u deze accounts maken op de homepage voor manageraccounts. Het is nu nog eenvoudiger: u kunt ook nieuwe subbeheerderaccounts maken vanuit uw bestaande manageraccounts.

Maak uw nieuwe manageraccounts rechtstreeks op de pagina Prestaties en de pagina Subaccountinstellingen in Google Ads. Door deze update hoeft u geen gebruiker meer toe te wijzen aan een subbeheerderaccount. Daarnaast kunt u gebruikers nu verwijderen uit uw bestaande subbeheerderaccounts. Zo kunt u makkelijker onder de limiet van 20 Google Ads-accounts per Google-account blijven.

Ga naar de homepage van het Google Ads-manageraccount om nieuwe manageraccounts te maken. In het Helpcentrum van Google Ads vindt u meer informatie over hoe u subbeheerderaccounts kunt maken.

Gepost door Amit Varia, Product Manager