Päivitys: Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategioissa aletaan käyttää keskimääräisiä päiväbudjetteja

29.10.2020

Ilmoitimme viime vuonna, että Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategioiden suunniteltu käyttösumma ‑asetusta ei voi enää käyttää uusissa kampanjoissa. Tammikuusta 2021 alkaen kaikki Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategian suunniteltua käyttösummaa käyttävät kampanjat ja portfoliot käyttävät sen sijaan kampanjan päiväbudjetteja.Jotta tämä muutos vaikuttaisi kampanjoihisi mahdollisimman vähän, korkeinta klikkauskohtaista hintatarjousta voidaan pienentää niissä strategioissa, joissa edelleen käytetään suunniteltua käyttösummaa. Tämä ei vaikuta strategioihin, joissa ei käytetä suunniteltua käyttösummaa.

Päivitä kampanjasi jo tänään poistamalla suunniteltu käyttösumma ja käyttämällä sen sijaan budjetteja. Varmista, että kampanjasi budjetit vastaavat summaa, jonka haluat käyttää päivittäin. Lue lisää kampanjan päiväbudjeteista Google Adsin ohjekeskuksesta.

Kirjoittaja: Sagar Shah, Google Adsin tuotepäällikkö