T

Returnerar strängargument som text.

Exempelanvändning

T(A2)

T("katt")

Syntax

T(värde)

• värde – argumentet som ska omvandlas till text.

• Om värde är text returnerar T värde.

• Om värde är en referens till en cell med text returnerar T innehållet i värde.

• Om värde innehållet ett felvärde eller ett cell med ett felvärde returnerar T felet.

• I annat fall returnerar T en tom sträng.

Kommentarer

• Den här funktionen behövs sällan eftersom Google Kalkylark automatiskt omvandlar de flesta format på ett lämpligt sätt. Den tillhandahålls främst för kompatibilitet med andra kalkylarkspaket.

Se även

N: Returnerar angivet argument som ett tal.

Exempel

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.