UNARY_PERCENT

Retourneert een waarde die wordt geïnterpreteerd als een percentage, bijvoorbeeld 'UNARY_PERCENT (100)' is gelijk aan '1'.

Gebruiksvoorbeeld

UNARY_PERCENT(A2)

UNARY_PERCENT(93)

Syntaxis

UNARY_PERCENT(percentage)

• percentage: de waarde die wordt geïnterpreteerd als een percentage.

Opmerkingen

• UNARY_PERCENT is ongeveer het omgekeerde van TO_PERCENT.

Zie ook

TO_PERCENT: Converteert een opgegeven getal naar een percentage.

Voorbeelden

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.