LTE

Retourneert 'TRUE' als het eerste argument kleiner is dan of gelijk is aan het tweede argument en 'FALSE' als dit niet zo is. Equivalent aan de operator '<='.

Gebruiksvoorbeeld

LTE(A2;A3)

LTE(2;3)

Syntaxis

LTE(waarde1; waarde2)

• waarde1: de waarde die wordt vergeleken om te bepalen of deze kleiner dan of gelijk aan waarde2.

• waarde2: de tweede waarde.

Zie ook

NE: Retourneert TRUE als twee opgegeven waarden verschillend zijn en FALSE als ze identiek zijn. Equivalent aan de operator <>.

LT: Retourneert 'TRUE' als het eerste argument strikt kleiner is dan het tweede argument en 'FALSE' als dit niet zo is. Equivalent aan de operator '<'.

GTE: Retourneert 'TRUE' als het eerste argument groter is dan of gelijk is aan het tweede argument en 'FALSE' als dit niet zo is. Equivalent aan de operator '>='.

GT: Retourneert 'TRUE' als het eerste argument strikt groter is dan het tweede argument en 'FALSE' als dit niet zo is. Equivalent aan de operator '>'.

EQ: Retourneert TRUE als twee opgegeven waarden identiek zijn en FALSE als ze verschillend zijn. Equivalent aan de operator <>.

Voorbeelden

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.