ISBETWEEN

Sjekker om et gitt tall er mellom to andre tall, enten inkludert eller ikke inkludert den øvre og/eller nedre verdien.

Delene i en ISBETWEEN-funksjon

ISBETWEEN(verdi_som_skal_sammenlignes); nedre_verdi; øvre_verdi; nedre_verdi_er_inkludert; øvre_verdi_er_inkludert)

Del

Beskrivelse

verdi_som_skal_sammenlignes

Verdien som skal sjekkes for å finne ut om den er mellom «nedre_verdi» og «øvre_verdi».

nedre_verdi

Den nedre grensen for området med verdier som «verdi_som_skal_sammenlignes» kan falle innenfor.

øvre_verdi

Den øvre grensen for området med verdier som «verdi_som_skal_sammenlignes» kan falle innenfor.

nedre_verdi_er_inkludert [valgfritt]

Hvorvidt området med verdier omfatter «nedre_verdi». «SANN» er standard.

øvre_verdi_er_inkludert [valgfritt]

Hvorvidt området med verdier omfatter «øvre_verdi». «SANN» er standard.

Eksempler

Kort beskrivelse av eksemplet som vises nedenfor. Legg gjerne til flere rader og kolonner i tabellen nedenfor hvis det er nødvendig.

FORMEL

RESULTAT

=ISBETWEEN(7,9; 1,2; 12,45)

SANN

=ISBETWEEN(1,2; 1,2; 12,45; SANN)

SANN

=ISBETWEEN(1,2; 1,2; 12,45; USANN)

USANN

=ISBETWEEN(12,45; 1,2; 12,45; SANN; SANN)

SANN

=ISBETWEEN(12,45; 1,2; 12,45; SANN; USANN)

USANN

=ISBETWEEN(7,9; 1,2; 12,45; USANN; USANN)

SANN

Relaterte funksjoner

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.