Exportar les teves dades de Recordatoris de Google

Pots exportar i baixar les teves dades de Rercordatoris. En concret, pots baixar les dades que no s'hagin suprimit. Si vols, crea un arxiu per al teu registre o per utilitzar les dades en un altre servei. Obtén informació sobre com pots baixar les teves dades.

Si fas servir un compte de la feina o de centre educatiu, és possible que algunes dades no estiguin disponibles per baixar-les. Si ets superadministrador del teu domini de Google, pots baixar o migrar les dades de l'organització. Obtén informació sobre com pots exportar les dades de Google Workspace la teva organització.

Les dades exportades de Recordatoris de Google poden incloure:

• El títol.
  • La data i l'hora de creació.
  • Els recordatoris arxivats, propers i actius.
  • La data de caducitat.
  • La informació sobre recurrència.
  • L'aplicació que ha creat el recordatori, com ara Keep.
  • La ubicació.