Betala för YouTube TV genom din mobiloperatör eller internetleverantör

Kunder hos utvalda mobiloperatörer eller internetleverantörer kan betala för YouTube TV genom dem. Tänk på att vissa kontofunktioner kan skilja sig åt om du registrerar dig för YouTube TV genom din mobiloperatör eller internetleverantör.

Fakturering

YouTube TV visas som en utgift på månadsfakturan från mobiloperatören eller internetleverantören om du faktureras genom någon av dem.

Pausa eller avsluta YouTube TV

Du kan för närvarande inte pausa din YouTube TV Base Plan om du faktureras genom din mobiloperatör eller internetleverantör. Följ de här stegen om du vill avsluta. Tänk på att du faktureras automatiskt via Google-fakturering i stället för genom din mobiloperatör eller internetleverantör om du avslutar YouTube TV och bestämmer dig för att registrera dig igen.

Delade medlemskap och familjegrupper

Du kan skapa en familjegrupp och dela YouTube TV och andra appar och tjänster från Google med upp till fem andra personer. Läs mer om hur du delar YouTube TV med en familjegrupp.
Tänk på att familjegrupper på YouTube TV inte är desamma som familjeprenumerationer från mobiloperatörer eller internetleverantörer.