Voor YouTube TV betalen via je mobiele provider of internetprovider

Klanten van bepaalde mobiele providers of internetproviders kunnen voor YouTube TV betalen via hun provider. Let op: Als je je via je mobiele provider of internetprovider aanmeldt voor YouTube TV, kunnen bepaalde accountfuncties verschillen.

Facturering

Als je betaalt via je mobiele provider of internetprovider, wordt YouTube TV weergegeven als uitgave op de maandelijkse factuur van je mobiele provider of internetprovider.

YouTube TV onderbreken of opzeggen

Als je wordt gefactureerd via je mobiele provider of internetprovider, kun je je Basisabonnement voor YouTube TV op dit moment niet onderbreken. Volg deze stappen als je wilt opzeggen. Als je opzegt via YouTube TV en je je opnieuw aanmeldt, worden de kosten automatisch in rekening gebracht via Google in plaats van via je mobiele provider of internetprovider.

Gedeelde lidmaatschappen en gezinsgroepen

Je kunt een gezinsgroep maken om YouTube TV en andere Google-apps en -services te delen met maximaal 5 andere mensen. Meer informatie over hoe je YouTube TV deelt met een gezinsgroep
YouTube TV-gezinsgroepen staan los van een gezinsabonnement van een mobiele provider of internetprovider.