Betal for YouTube TV via dit mobilselskab eller din internetudbyder

Kunder hos udvalgte mobilselskaber eller internetudbydere kan betale for YouTube TV via deres udbyder. Bemærk, at hvis du tilmelder dig YouTube TV via dit mobilselskab eller din internetudbyder, kan visse kontofunktioner variere.

Fakturering

Hvis du bliver faktureret via dit mobilselskab eller din internetudbyder, fremgår YouTube TV som en udgift på din månedlige faktura fra dit mobilselskab eller din internetudbyder.

Opsig eller sæt YouTube TV på pause

Hvis du faktureres via dit mobilselskab eller din internetudbyder, kan du i øjeblikket ikke sætte dit YouTube TV-basisabonnement på pause. Følg denne vejledning, hvis du vil opsige dit abonnement. Bemærk, at hvis du opsiger via YouTube TV og beslutter at tilmelde dig igen, bliver du automatisk faktureret via Google-fakturering i stedet for via dit mobilselskab eller din internetudbyder.

Delte medlemskaber og familiegrupper

Du kan oprette en familiegruppe for at dele YouTube TV – og andre Google-apps og -tjenester – med op til 5 andre personer. Få flere oplysninger om, hvordan du deler YouTube TV med en familiegruppe.
Bemærk, at YouTube TV-familiegrupper er adskilt fra familieabonnementer hos dit mobilselskab eller din internetudbyder.