Rapportér en uautoriseret debitering

Hvis du ser en debitering på dit kontoudtog for et køb af digitalt indhold på YouTube, som du ikke har foretaget, kan du rapportere debiteringen til vores supportteam senest 120 dage efter transaktionen.

Trin 1: Identificer YouTube-debiteringer

Alle køb på YouTube vises på dit kontoudtog som GOOGLE*YouTube [tjenestens navn]. En debitering fra YouTube TV vises f.eks. som GOOGLE*YouTube TV.

Hvis den pågældende debitering ikke er i et af disse formater, kommer den ikke fra YouTube. Kontakt din bank eller kortudsteder for at få flere oplysninger.

Trin 2: Spørg familie og venner

Hvis du ikke kan genkende en YouTube-transaktion, skal du spørge din familie og dine venner, om:

• De har foretaget købet, eller
  • Et barn ved et uheld har købt noget i forbindelse med et spil

Hvis du opdager, at debiteringen var uautoriseret og utilsigtet, men ikke et resultat af bedrageri, kan du anmode om refusion.

Trin 3: Indsend og følg din indsigelse

Når du har bekræftet, at debiteringen stammer fra YouTube, og at købet ikke er foretaget af nogen, du kender, skal du rapportere debiteringen til vores supportteam senest 120 dage efter transaktionen. Hvis du vil følge status på din indsigelse, skal du bruge den mailadresse, du brugte til at indsende indsigelsen, og det indsigelses-id, der blev sendt til din mail.