Scherm-in-scherm of gesplitst scherm aanzetten

Met scherm-in-scherm (SIS) kun je YouTube TV blijven kijken terwijl je andere apps op je mobiele apparaat gebruikt.

Scherm-in-scherm geeft de video weer in een kleinere speler die je over het startscherm kunt bewegen en over andere apps kunt plaatsen. Als SIS aanstaat, kun je YouTube TV blijven kijken terwijl je andere apps op je mobiele apparaat gebruikt. De video wordt verkleind in een SIS-venster dat je naar verschillende delen van het scherm kunt slepen. Zo kan je video zonder onderbrekingen over andere apps worden afgespeeld.

Scherm-in-scherm aanzetten

Zo zet je SIS aan:
  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Zet Scherm-in-scherm aan.

Scherm-in-scherm uitzetten

Zo zet je SIS uit:

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Zet Scherm-in-scherm uit.

Scherm-in-scherm sluiten

Je kunt scherm-in-scherm op 2 manieren sluiten:
  1. Tik op de SIS-speler om de bedieningselementen te tonen.
  2. Als je de SIS-speler wilt sluiten, tik je op de X in de hoek van de SIS-speler.
Je kunt de SIS-speler ook naar de onderkant van het scherm slepen om deze te sluiten.