Del produktproblemer med YouTube

Hvis du opplever problemer med YouTube TV, kan du dele feilsøkingsinformasjonen med ingeniørteamet til YouTube, slik at vi kan feilsøke problemet.

Dette omfatter deling av detaljer som

• Enheten (produsent, modell og OS-versjon)
  • Video-ID-en (link til den aktuelle videoen)
  • CPN (en ID som ingeniørene bruker for å finne feilsøkingsinformasjon for en bestemt avspillingsøkt)
    • Merk: CPN-nummeret ditt inneholder ingen av personopplysningene dine.
  • informasjon om båndbredde

Slik oppgir du feilsøkingsinformasjon

På datamaskin

Statistikk for nerder

1. Gå til en videoside.
  2. Høyreklikk på videospilleren, og velg deretter Statistikk for nerder. Statistikk for nerder vises over videoen når du spiller den av.
  3. Ta en skjermdump eller et tydelig bilde av statistikken for nerder.
  4. Kontakt brukerstøtten for YouTube TV for å dele skjermdumpen eller bildet.

Feilsøkingsinformasjon

1. Gå til en videoside.
  2. Høyreklikk på spilleren, og velg deretter Kopiér feilsøkingsinformasjonen
  3. Kontakt brukerstøtten for YouTube TV, og lim inn feilsøkingsinformasjonen du kopierte i en e-post eller chat.

På mobilenheten din

Statistikk for nerder

1. Spill av en video, og trykk på Mer ».
  2. Trykk på statistikkgrafen . Statistikk for nerder vises øverst i videoen når du spiller den av.
  3. Ta en skjermdump av statistikken.
  4. Kontakt brukerstøtten for YouTube TV for å dele skjermdumpen eller bildet.

Feilsøkingsinformasjon

1. Spill av en video, og trykk på Mer ».
  2. Trykk på statistikkgrafen .
  3. Trykk på Kopiér feilsøkingsinformasjonen, eller velg feilen
  4. Kontakt brukerstøtten for YouTube TV, og lim inn feilsøkingsinformasjonen du kopierte i en e-post eller chat.

YouTube TV-appen på TV-en

Statistikk for nerder

1. Åpne YouTube TV-appen på TV-en, og spill av en video.
  2. Gå til avspillingskontrollene, og velg deretter Mer ».
  3. Velg feilen . Statistikk for nerder vises øverst i videoen når du spiller den av.
  4. Ta et tydelig bilde av statistikken for nerder, og send den til brukerstøtten for YouTube TV via chat eller e-post. Du kan også ringe brukerstøtten for YouTube TV og lese opp informasjonen fra Statistikk for nerder.