Productproblemen delen met YouTube

Als je een probleem ondervindt met YouTube TV, kun je de foutopsporingsinfo delen met het technische team van YouTube, zodat we het probleem kunnen oplossen.

Foutopsporingsinfo omvat de volgende gegevens:

• Apparaat (fabrikant, model en besturingssysteem)
  • Video-ID (link naar de video die wordt afgespeeld)
  • CPN (een ID die technici gebruiken om informatie voor probleemoplossing voor een specifieke afspeelinstantie te vinden)
    • Opmerking: De CPN bevat geen persoonlijke informatie
  • Informatie over bandbreedte

Hoe je foutopsporingsinfo deelt

Op een computer

Statistieken voor nerds

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de videospeler en selecteer Statistieken voor nerds. Je ziet 'Statistieken voor nerds' op de video terwijl deze wordt afgespeeld.
  3. Maak een screenshot of een duidelijke foto van de Statistieken voor nerds.
  4. Neem contact op met het supportteam van YouTube TV om je screenshot of foto te delen.

Foutopsporingsinfo

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de speler en selecteer Foutopsporingsinfo kopiëren.
  3. Neem contact op met YouTube TV-support en plak de gekopieerde foutopsporingsinfo in een e-mail of chatbericht.

Op een mobiel apparaat

Statistieken voor nerds

1. Speel een video af en tik op Meer ''.
  2. Tik op het hartslagicoon . Statistieken voor nerds verschijnt tijdens de weergave op de video.
  3. Maak een screenshot van de Statistieken voor nerds.
  4. Neem contact op met het supportteam van YouTube TV om je screenshot of foto te delen.

Foutopsporingsinfo

1. Speel een video af en tik op Meer ''.
  2. Tik op het hartslagicoon .
  3. Tik op Foutopsporingsinfo kopiëren of selecteer de bug
  4. Neem contact op met YouTube TV-support en plak de gekopieerde foutopsporingsinfo in een e-mail of chatbericht.

YouTube TV-app op tv

Statistieken voor nerds

1. Open de YouTube TV-app op je tv en speel een video af.
  2. Ga naar de afspeelbediening en selecteer Meer ''.
  3. Selecteer de bug . Statistieken voor nerds verschijnt tijdens de weergave op de video.
  4. Maak een duidelijke foto van de Statistieken voor nerds en stuur deze naar het supportteam van YouTube TV via chat of e-mail. Je kunt het supportteam van YouTube TV ook bellen om de Statistieken voor nerds voor te lezen.