Tuoteongelmista ilmoittaminen YouTubelle

Jos sinulla on YouTube TV:hen liittyviä ongelmia, voit toimittaa virheenkorjaustiedot YouTuben insinööritiimille ongelman ratkaisemiseksi.

Esimerkiksi näistä tiedoista on hyötyä:

• Laite (valmistaja, malli ja käyttöjärjestelmän versio)
  • Videotunnus (linkki toistettuun videoon)
  • CPN (tunnus, jonka avulla insinöörit etsivät tiettyyn toistoistuntoon liittyviä virheenkorjaustietoja)
    • Huom. CPN ei sisällä henkilökohtaisia tietoja.
  • Kaistanleveystiedot

Virheenkorjaustietojen toimittaminen

Tietokoneella

Tekniset tiedot

1. Siirry videon katselusivulle.
  2. Klikkaa videosoitinta kakkospainikkeella ja valitse Tekniset tiedot. Tiedot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana.
  3. Ota teknisistä tiedoista kuvakaappaus tai selkeä kuva.
  4. Jos haluat jakaa kuvakaappauksen tai kuvan, ota yhteyttä YouTube TV:n tukeen.

Virheenkorjaustiedot

1. Siirry videon katselusivulle.
  2. Klikkaa soitinta kakkospainikkeella ja valitse Kopioi virheenkorjaustiedot.
  3. Ota yhteyttä YouTube TV:n tukeen ja liitä kopioimasi virheenkorjaustiedot sähköpostiin tai chatiin.

Mobiililaitteella

Tekniset tiedot

1. Käynnistä video ja napauta Lisää ".
  2. Napauta tilastokuvaketta . Tekniset tiedot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana.
  3. Ota kuvakaappaus teknisistä tiedoista.
  4. Jos haluat jakaa kuvakaappauksen tai kuvan, ota yhteyttä YouTube TV:n tukeen.

Virheenkorjaustiedot

1. Käynnistä video ja napauta Lisää ".
  2. Napauta tilastokuvaketta .
  3. Napauta Kopioi virheenkorjaustiedot tai valitse bugi
  4. Ota yhteyttä YouTube TV:n tukeen ja liitä kopioimasi virheenkorjaustiedot sähköpostiin tai chatiin.

Television YouTube TV ‐sovelluksella

Tekniset tiedot

1. Avaa YouTube TV ‐sovellus televisiossa ja aloita videon toisto.
  2. Siirry soittimen säätimiin ja valitse Lisää ".
  3. Valitse bugi . Tekniset tiedot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana.
  4. Ota selkeä kuva teknisistä tiedoista ja lähetä kuva YouTube TV:n tuelle chatissa tai sähköpostilla. Voit myös soittaa YouTube TV:n tukeen ja lukea näkemäsi tekniset tiedot.