Del produktproblemer med YouTube

Hvis du oplever et problem med YouTube TV, kan du dele fejlretningsoplysningerne med YouTubes team af teknikere for at hjælpe os med at finde og løse problemet.

Det omfatter deling af oplysninger som f.eks.:

• Enhed (producent, model og OS-version)
  • Video-id (link til videoen, der blev afspillet)
  • CPN (et id, som teknikere bruger til at finde fejlfindingsoplysninger for en bestemt afspilningssession)
    • Bemærk! Dit CPN indeholder ingen personlige oplysninger om dig
  • Oplysninger om båndbredde

Sådan giver du fejlretningsoplysninger

På din computer

Statistik for nørder

1. Gå til en videos afspilningsside.
  2. Højreklik på videoafspilleren, og vælg derefter Statistik for nørder. Statistik for nørder vises over videoen, mens den afspilles.
  3. Tag et screenshot eller et tydeligt billede af Statistik for nørder.
  4. Hvis du vil dele dit screenshot eller dit billede, kan du kontakte YouTube TV Support

Fejlretningsoplysninger

1. Gå til en videos afspilningsside.
  2. Højreklik på afspilleren, og vælg derefter Kopiér fejlretningsoplysninger
  3. Kontakt YouTube TV Support, og indsæt de fejlretningsoplysninger, du har kopieret, i en mail eller chat.

På din mobilenhed

Statistik for nørder

1. Afspil en video, og tryk derefter på Mere ''.
  2. Tryk på pulsikonet for Statistik . Statistik for nørder vises over videoen, mens videoen afspilles.
  3. Tag et screenshot af Statistik for nørder.
  4. Hvis du vil dele dit screenshot eller dit billede, kan du kontakte YouTube TV Support

Fejlretningsoplysninger

1. Afspil en video, og tryk derefter på Mere ''.
  2. Tryk på pulsikonet for Statistik .
  3. Tryk på Kopiér fejlretningsoplysninger, eller vælg fejlen
  4. Kontakt YouTube TV Support, og indsæt de fejlretningsoplysninger, du har kopieret, i en mail eller chat.

YouTube TV-appen på tv

Statistik for nørder

1. Åbn YouTube TV-appen på dit tv, og afspil en video.
  2. Gå til afspilningsknapperne, og vælg Mere ''.
  3. Vælg fejlen . Statistik for nørder vises over videoen, mens videoen afspilles.
  4. Tag et tydeligt billede af "Statistik for nørder", og send det til YouTube TV Support via chat eller mail. Du kan også ringe til YouTube TV Support og læse Statistik for nørder op for en repræsentant.