Compartir problemes amb el producte amb YouTube

Si tens un problema amb YouTube TV, pots compartir la informació de depuració amb l'equip d'enginyeria de YouTube per ajudar-nos a resoldre'l.

Això inclou compartir detalls com ara:

• Dispositiu (fabricant, model i versió de l'SO).
  • Identificador de vídeo (enllaç al vídeo que s'estava reproduint).
  • CPN (un identificador que els enginyers utilitzen per cercar informació de resolució de problemes per a una sessió de reproducció concreta).
    • Nota: el CPN no conté cap mena d'informació personal.
  • Informació sobre l'amplada de banda.

Com pots facilitar la informació de depuració

En un ordinador

Estadístiques

1. Ves a la pàgina de visualització d'un vídeo.
  2. Fes clic amb el botó dret al reproductor de vídeo i selecciona Estadístiques. Les estadístiques es mostraran a sobre del vídeo mentre es reprodueix.
  3. Fes una captura de pantalla o una foto que es vegi bé de les estadístiques.
  4. Per compartir la captura de pantalla o la foto, contacta amb l'assistència de YouTube TV.

Informació de depuració

1. Ves a la pàgina de visualització d'un vídeo.
  2. Fes clic amb el botó dret al reproductor i selecciona Copia la informació de depuració.
  3. Contacta amb l'assistència de YouTube TV i enganxa la informació de depuració que has copiat en un correu electrònic o un xat.

En un dispositiu mòbil

Estadístiques

1. Reprodueix un vídeo i toca Més ''.
  2. Toca la icona en forma de pols Estadístiques . Les estadístiques es mostraran a la part superior del vídeo mentre es reprodueix.
  3. Fes una captura de pantalla de les estadístiques.
  4. Per compartir la captura de pantalla o la foto, contacta amb l'assistència de YouTube TV.

Informació de depuració

1. Reprodueix un vídeo i toca Més ''.
  2. Toca la icona en forma de pols Estadístiques .
  3. Toca Copia la informació de depuració o selecciona l'error
  4. Contacta amb l'assistència de YouTube TV i enganxa la informació de depuració que has copiat en un correu electrònic o el xat.

Aplicació YouTube TV al televisor

Estadístiques

1. Obre l'aplicació YouTube TV al televisor i reprodueix un vídeo.
  2. Ves als controls del reproductor i selecciona Més ''.
  3. Selecciona l'error . Les estadístiques es mostraran a la part superior del vídeo mentre es reprodueix.
  4. Fes una foto que es vegi bé de les estadístiques i envia-la a l'assistència de YouTube TV per xat o correu electrònic. També pots trucar a l'assistència de YouTube TV i llegir en veu alta la informació sobre les estadístiques.