Byta konto eller ta bort ett konto på YouTube TV

Om du ingår i en familjegrupp som delar på YouTube TV kan du enkelt växla mellan konton på alla dina enheter. Om du byter konto på en enhet, t.ex. tv:n, görs bytet endast på den specifika enheten.

Obs! När du byter konto delas inte dina visningsinställningar eller inspelningar med andra konton. Läs mer om delade YouTube TV-medlemskap.

Byta konto

1. Markera ditt profilfoto .
  2. Välj rullgardinsmenyn.
  3. Välj ett konto:
    • Om du redan är inloggad på kontot väljer du det för att fortsätta.
    • Om du inte redan är inloggad på kontot väljer du Lägg till konto och lägger till dina Google-kontouppgifter för att fortsätta.

Ta bort ett konto

1. Markera ditt profilfoto .
  2. Välj Byt konto .
  3. Välj Ta bort under kontot du vill ta bort.