Wisselen van account of een account verwijderen in YouTube TV

Als je lid bent van een gezinsgroep die YouTube TV deelt, kun je makkelijk van account wisselen op al je apparaten. Als je van account wisselt op 1 apparaat, zoals je tv, wissel je alleen op dat specifieke apparaat van account.

Opmerking: Als je van account wisselt, worden je kijkvoorkeuren of opnamen niet met het andere account gesynchroniseerd. Kom meer te weten over gedeelde YouTube TV-lidmaatschappen.

Van account wisselen

1. Selecteer je profielfoto .
  2. Selecteer het dropdownmenu.
  3. Kies een account:
    • Als je al bent ingelogd op het account, selecteer je het om door te gaan.
    • Als je nog niet bent ingelogd op het account, selecteer je Account toevoegen en voeg je je Google-accountgegevens toe om door te gaan.

Een account verwijderen

1. Selecteer je profielfoto .
  2. Selecteer Ander account .
  3. Selecteer Verwijderen  onder het account dat je wilt verwijderen.