YouTube TV ‑tilin vaihtaminen tai poistaminen

Jos kuulut perheryhmään, jonka kesken YouTube TV on jaettu, voit vaihtaa tiliä helposti kaikilla laitteilla. Jos vaihdat tiliä esimerkiksi televisiossa, tili vaihtuu vain kyseisellä laitteella.

Huom. Kun vaihdat tiliä, katseluvalintoja tai tallenteita ei jaeta muille tileille. Lue lisää jaetuista YouTube TV ‐jäsenyyksistä.

Tilin vaihtaminen

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse avattava valikko.
  3. Valitse tili:
    • Jos tilillä on jo kirjauduttu sisään, valitse se jatkaaksesi.
    • Jos tilillä ei vielä ole kirjauduttu sisään, valitse Lisää tili ja lisää Google-tilin tiedot jatkaaksesi.

Tilin poistaminen

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Vaihda tiliä .
  3. Valitse poistettavan tilin kohdalta Poista .