Skift konto, eller fjern en konto i YouTube TV

Hvis du er en del af en familiegruppe, der deler YouTube TV, kan du nemt skifte mellem konti på alle dine enheder. Hvis du skifter konto på én enhed, f.eks. dit tv, skiftes den kun på den pågældende enhed.

Bemærk! Når du skifter konto, deles dine visningspræferencer og optagelser ikke på tværs af konti. Få flere oplysninger om delte YouTube TV-medlemskaber.

Skift konto

1. Vælg dit profilbillede .
  2. Vælg rullemenuen.
  3. Vælg en konto:
    • Hvis du allerede er logget ind på kontoen, skal du vælge den for at fortsætte.
    • Hvis du ikke allerede er logget ind på kontoen, skal du vælge Tilføj konto og tilføje dine Google-kontooplysninger for at fortsætte.

Fjern en konto

1. Vælg dit profilbillede .
  2. Vælg Skift konto .
  3. Vælg Fjern under den konto, du vil fjerne.