Scores bij sportwedstrijden verbergen op YouTube TV

Je kunt de functie 'Alle scores voor dit team/deze competitie verbergen' aanzetten in YouTube TV om scores te verbergen voor specifieke sportteams en competities. Als je scores verbergt, worden er geen spoilers (zoals eindscores of live previews) getoond voordat je bent begonnen met kijken.

Alle scores voor dit team/deze competitie verbergen aanzetten

1. Open YouTube TV.
  2. Selecteer Meer  bij een team- of competitiepagina.
  3. Zet Alle scores voor dit team/deze competitie verbergen aan.
Aandachtspunten:
  • Als je deze functie aanzet, geldt dat voor al je apparaten.
  • Grote competities zoals NBA, NFL en MLB hebben pagina's voor individuele teams. Voor deze competities kun je de sportuitslagen per team verbergen.
  • Sommige competities hebben geen pagina's voor afzonderlijke teams. Als je team geen afzonderlijke pagina heeft, kun je scores op competitieniveau verbergen.

Alle scores tonen aanzetten

1. Open YouTube TV.
  2. Selecteer Meer  bij een team- of competitiepagina.
  3. Zet Alle scores voor dit team/deze competitie tonen aan.