Filtrer filmer og TV-programmer etter aldersgrense

Slå på innstillingen «Bare tillat TV-Y, TV-G, G og PG» for å filtrere hvilke programmer som kan spilles av på YouTube TV. Når innstillingen er slått på, er det bare TV-programmer med aldersgrensene TV-Y, TV-Y7, VT-Y7-V7 og TV-G og filmer med aldersgrensene G og PG som er tilgjengelige.

Merk: YouTube-videoer er ikke tilgjengelige på YouTube TV når denne innstillingen er slått på.

Slik slår du på innstillingen

På mobilenheter

Slik slår du på innstillingen på YouTube TV:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Filter .
  3. Slå på innstillingen Bare tillat TV-Y, TV-G, G og PG.
Merk: Denne innstillingen slår bare på filteret for én enhet. For å slå på «Bare tillat TV-Y, TV-G, G og PG» for flere brukere, slå innstillingen på for hver enhet som er knyttet til kontoen.

På TV-en

Slik slår du på innstillingen på YouTube TV på TV-en:
  1. Velg profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Filter .
  3. Slå på innstillingen Bare tillat TV-Y, TV-G, G og PG.

Dette får du se på YouTube TV

Dette skjer når du slår på innstillingen:

• Programmer uten aldersgrensene TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG er utilgjengelige. Dette inkluderer enkelte TV-programmer fra TV-nettverk og alle YouTube-programmer.
  • Programmer uten aldersgrensene TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG vises ikke i søkeresultatene eller under «Neste» eller «Anbefalt» på programsidene.
  • Programmer uten aldersgrensene TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG fjernes fra Startside- og Bibliotek-fanene. En kanal kan fortsatt vises på Direkte-fanen, men innholdet kan ikke spilles av, og forhåndsvisninger av direktesendinger er slått av. Finn ut mer om utilgjengelig innhold på YouTube TV.
Merk: Denne innstillingen slår bare på filteret for én enhet. For å slå på «Bare tillat TV-Y, TV-G, G og PG» for flere brukere, slå innstillingen på for hver enhet som er knyttet til kontoen.