Content filteren op TV-Y-, TV-Y7- en TV-G-programma's en G- en PG-films

Zet de instelling Alleen TV-Y, TV-G, G en PG toestaan aan om te filteren welke programma's kunnen worden bekeken op YouTube TV. Als je dit hebt aangezet, zijn alleen tv-programma's met de classificatie TV-Y, TV-Y7, VT-Y7-V7, TV-G of films met de classificatie G of PG beschikbaar.

Opmerking: YouTube-video's zijn niet beschikbaar op YouTube TV als deze instelling aanstaat.

Deze instelling aanzetten

Mobiele apparaten

Zo zet je deze instelling aan in YouTube TV:

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen  en dan Filteren .
  3. Zet de instelling Alleen TV-Y, TV-G, G en PG toestaan aan.
Opmerking: Met deze instelling zet je het filter voor maar 1 apparaat aan. Als je Alleen TV-Y, TV-Y7, TV-G, G en PG toestaan wilt aanzetten voor meerdere leden, zet je deze optie aan voor elk apparaat dat is gekoppeld aan een account.

Op je tv

Zo zet je deze instelling aan in YouTube TV op je tv:
  1. Selecteer je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen  en dan Filteren .
  3. Zet de instelling Alleen TV-Y, TV-G, G en PG toestaan aan.

Wat je ziet in YouTube TV

Als je deze instelling aanzet, gebeurt het volgende:

• Programma's die niet de classificatie TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G of PG hebben, zijn niet beschikbaar, waaronder bepaalde tv-series en alle YouTube-series.
  • Programma's die niet de classificatie TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G of PG hebben, worden niet getoond in de zoekresultaten of onder Volgende of Aanbevolen op een programmapagina.
  • Programma's die niet de classificatie TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G of PG hebben, worden verwijderd van de tabbladen Home en Bibliotheek. Op het tabblad Live kunnen nog steeds kanalen worden weergegeven, maar de content kan niet worden afgespeeld en live voorbeelden zijn uitgezet. Meer informatie over niet-beschikbare content op YouTube TV.
Opmerking: Met deze instelling zet je het filter voor maar 1 apparaat aan. Als je TV-Y, TV-Y7, G en PG toestaan wilt aanzetten voor meerdere leden, zet je dit aan voor elk apparaat dat is gekoppeld aan een account.