TV-Y-, TV-Y7- ja TV-G-sarjojen sekä G- ja PG-elokuvien salliminen suodattamalla

Laittamalla päälle "Salli vain TV-Y, TV-G, G ja PG" ‐asetuksen voit valita, mitä ohjelmia YouTube TV:stä voi katsoa. Kun asetus on päällä, palvelussa voi katsoa vain TV-ohjelmia, joiden ikärajoitus on TV-Y, TV-Y7, VT-Y7-V7 tai TV-G, tai elokuvia, joiden ikärajoitus on G tai PG.

Huom. YouTube-videot eivät ole saatavilla YouTube TV:ssä, kun tämä asetus on päällä.

Asetuksen laittaminen päälle

Mobiililaitteet

Näin laitat asetuksen päälle YouTube TV:ssä:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Suodata .
  3. Laita Salli vain TV-Y, TV-G, G ja PG ‐asetus päälle.
Huom. Tällä asetuksella suodatin laitetaan päälle vain yhdellä laitteella. Jos haluat laittaa "Salli vain TV-Y, TV-Y7, TV-G, G ja PG" ‐asetuksen päälle useille jäsenille, se on laitettava päälle jokaisessa tiliin linkitetyssä laitteessa.

Televisiot

Näin laitat asetuksen päälle YouTube TV:ssä televisiossa:
  1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Suodata .
  3. Laita Salli vain TV-Y, TV-G, G ja PG ‐asetus päälle.

Mitä YouTube TV:ssä näkyy

Kun laitat asetuksen päälle:

• Et näe sellaisia ohjelmia, joiden ikärajoitus on joku muu kuin TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G ja PG. Myös tietyt TV-kanavien ohjelmat ja kaikki YouTube-ohjelmat poistuvat näkyvistä.
  • Tällaiset ohjelmat eivät näy myöskään hakutuloksissa tai ohjelmasivun Seuraavaksi- tai Suositukset-osioissa.
  • Ohjelmat, joiden ikärajoitus on joku muu kuin TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G ja PG, poistuvat Etusivu- ja Kirjasto-välilehdiltä. Tietyt kanavat saattavat edelleen näkyä Live-välilehdellä, mutta niiden sisältöä ei voi toistaa eikä live-esikatseluja näytetä. Lue lisää YouTube TV:n ei-saatavilla olevasta sisällöstä.
Huom. Tällä asetuksella suodatin laitetaan päälle vain yhdellä laitteella. Jos haluat laittaa "Salli vain TV-Y, TV-Y7, TV-G, G ja PG" ‐asetuksen päälle useille jäsenille, se on laitettava päälle jokaisessa tiliin linkitetyssä laitteessa.