Filtrér indhold til TV-Y-, TV-Y7- og TV-G-serier og G- og PG-film

Hvis du vil filtrere, hvilke programmer der kan ses på YouTube TV, skal du aktivere indstillingen "Tillad kun TV-Y, TV-G, G og PG". Når funktionen er aktiveret, er det kun tv-programmer med klassificeringen TV-Y, TV-Y7, VT-Y7-V7 og TV-G og film med klassificeringen G og PG, der er tilgængelige.

Bemærk! YouTube-videoer er ikke tilgængelige i YouTube TV, når denne indstilling er aktiveret.

Sådan aktiverer du denne indstilling

Mobilenheder

Sådan aktiverer du denne indstilling i YouTube TV:

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger og så Filtrér .
  3. Aktivér indstillingen Tillad kun TV-Y, TV-G, G og PG.
Bemærk! Denne indstilling slår kun filteret til for én enhed. Hvis du vil aktivere "Aktivér kun TV-Y, TV-Y7, TV-G, G og PG" for flere medlemmer, skal du gøre det for hver enhed, der er knyttet til kontoen.

På dit fjernsyn

Sådan aktiverer du denne indstilling i YouTube TV på dit tv:
  1. Vælg dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger og så Filtrér .
  3. Aktivér indstillingen Aktivér kun TV-Y, TV-G, G og PG.

Det kan du se i YouTube TV

Når du aktiverer denne indstilling, sker følgende:

• Programmer, der ikke er klassificeret som TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG, vil ikke være tilgængelige. Dette omfatter visse tv-serier og alle YouTube-serier.
  • Programmer, der ikke er klassificeret som TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG, vises ikke i søgeresultaterne eller under "Næste" eller "Anbefalet" på en programside.
  • Programmer, der ikke er klassificeret som TV-Y, TV-Y7, YT-Y7-FV, G og PG, fjernes fra fanen Start og fanen Samling. På fanen Live kan der stadig blive vist en kanal, men indholdet vil ikke kunne afspilles, og liveforhåndsvisninger bliver deaktiveret. Få flere oplysninger om utilgængeligt indhold på YouTube TV.
Bemærk! Denne indstilling slår kun filteret til for én enhed. Hvis du vil aktivere "Tillad TV-Y, TV-Y7, G og PG" for flere medlemmer, skal du aktivere det for hver enhed, der er knyttet til kontoen.